Tampere
27 May, Monday
20° C

Proakatemian esseepankki

YhteiskäyttöpolkupyörätKirjoittanut: Annika Viiala - tiimistä Revena.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Willari fiksaa & loonaa on kahden yrittäjyysopiskelijan projekti liittyen yhteiskäyttöpolkupyöriin ja matalan kynnyksen pyörähuoltopalveluihin.

Osallistuimme kevään aikana Ekokumppanit Oy – Ecofellows Ltd. järjestämään JAKAJAT-hankkeen konseptikilpailuun Willari fiksaa & loonaa toimintamallilla. Aiheena kilpailussa oli luoda toteuttamiskelpoinen konsepti yhteiskäyttöpyöräilyyn liittyen. Kisa käynnistyi yhteisellä työpajalla, jonka jälkeen yritykset lähtivät suunnittelemaan omaa ideaselostustaan.

Hankkeen asiantuntijaraati arvioi ideaselostukset toukokuun alussa ja lopulta Willari fiksaa & loonaa valikoitui konseptikilpailun voittajaksi.

Willarin missiona on luoda yhteisöllinen ja matalan kynnyksen pyörätukikeskus, joka sijaitsee Kuninkaankulmassa, aivan Tampereen keskustassa. Pyöräkeskuksessa tarjotaan matalan kynnyksen pyörähuoltopalveluita. Sieltä käsin on myös mahdollista vuokrata sähköavusteisia polkupyöriä ja apuvälineitä.

Todennamme työn kautta työn, yrittäjyyden, koulutuksen ja nuorten työllistämisen merkitystä. Tästä päivästä eteenpäin me haluamme tehdä kaikkemme omalta osaltamme turvallisen pyöräilyn puolesta. Huolletut polkupyörät ja turvalliset yhteiskäytössä olevat polkupyörät ovat meidän palvelulupaus.

Willari Fiksaa ja Loonaa – eli tarjoaa kaupunkilaisille yhteiskäyttöpyöriä ja huoltopalveluita

Aihetunnisteet:
Kommentoi