Tampere
22 May, Wednesday
21° C

Proakatemian esseepankki

Vanhemman tiimiyrittäjän tukiKirjoittanut: Julia Koski - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Vanhemman tiimiyrittäjän tuki

 

Kun tulin Proakatemialle vanhempien tiimiyrittäjien tuki on tullut tärkeäksi erilaisissa asioissa. Olen itse pyytänyt apua lakiasioissa, hallitusasioissa, kirjavinkeissä, esseissä ja koulupolussani jne. Avun pyytäminen on välillä vaikeaa, mutta on hyvä pyytää apua, jos itse ei jotain osaa. Se on vain viisautta.

Olen itse myös ottanut tavoitteeksi, että autan aina, jos joku minulta apua kysyy. Hyvä nimittäin tulee aina takaisin. Kun auttaa jotain, niin kyllä sinuakin autetaan. Koen, että Proakatemialla on myös auttamisenkulttuuri. Kaikkia autetaan, me olemme tässä yhdessä!

Harvoin muistaa kiittää vanhempia tiimiyrittäjiä ja alumneja heidän antamastaan avusta. Joten tämä esseen pätkä on kiitos niille kaikille, jotka ovat minua tai meidän tiimiämme Hurmosta auttaneet. KIITOS<3

Veikko nappasi minut käytävältä hänen podiin ja olin niin iloinen, koska Veikon kanssa on kiva jutella ja häneltä saa hienoja ajatuksia, mietteitä ja neuvoja. Hänen asenteessansa: ”kyllä asiat järjestyy, älä stressaa” –on minulla paljon opittavaa tässä.

Tässä meidän podi jakso Veikon kanssa.

https://esseepankki.proakatemia.fi/veikon-podi-jakso-2/

Aihetunnisteet:
Kommentoi