Tampere
26 May, Sunday
24° C

Proakatemian esseepankki

Unelmat uusiksiKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Reilu vuosi sitten alkoi ensimmäinen vuoteni akatemialla. Olin innoissani, ”jes, nyt pääsee kunnolla syvälle myyntityön saloihin ja oppii liiketoiminnasta niin paljon lisää”. Ensimmäinen vuosi meni muutamien projektien parissa, mutta sanotaanko näin, että omalla kohdalla ei aivan lähtenyt lentoon. Ensimmäinen vuosi opetti minulle kuitenkin paljon, en ole enää aina äänessä, kuuntelen ihmisiä enemmän ja ei se myynti olekaan ainut juttu mitä voi tehdä.

Ensimmäinen vuosi sai ajattelemaan omia tulevaisuuden juttuja aivan uudella tavalla ja tajusin, että minua kiinnostaa johtaminen ja esiintyminen. Akatemialla en ole vielä johtanut mitään suurempaa projektia, mutta olen muutamaan otteeseen päässyt esiintymään ja ai että kun ihminen voi nauttia siitä.

Nyt on toinen syksy akatemialla menossa hurjaa vauhtia ja päässä pyörii kokoajan, missä pääsisi esiintymään tai juontamaan. Olen kerrankin löytänyt asian mistä nautin, mikä haastaa mukavasti ja mistä innolla oppisin paljon uutta.  Ennen haaveilin tulevani ”myyntitykiksi” nyt haaveilen tittelistä ”koko kansan Eelis” (Okeiokei, se on vähän liikaa, mutta tajuat pointin!). Kuinka hienoa olisikaan päästä tekemään TV hommia ja menestymään niissä.

Olen aina ollut huono asettamaan tavoitteita, kun ei oikein tiedä mitä tavoittelisi, mutta kokeillaan iskeä tälle toiselle akatemia vuodelle muutama selkeä tavoite ja katsotaan jos ne ohjaisi omaa tekemistä!

 

1. Pääse juontamaan tapahtuma, mistä kokemuksen lisäksi saisi rahaa

2. Lue ja opiskele vähintään 3 kirjan verran johtajuudesta

3. Hanki kokemusta projektipäällikön tehtävistä (sitä kun ei vielä ole)

 

Siinä muutama tavoite toiselle akatemiavuodelle, tuli heti tekstiä kirjoittaessa suorituspaineita, että nyt nämä on pakko toteuttaa kun ne koko yhteisön tietoisuuteen Internetiin pamahtaa, huhhuh. Ei muuta kun kohti toista akatemia vuotta, tehdään siitä vielä parempi kuin ensimmäisestä!

 

Julkaistu: http://pieceoftotal.blogspot.fi/2017/10/unelmat-uusiksi.html

Aihetunnisteet:
Kommentit
Kommentoi