Tampere
22 Jun, Saturday
13° C

Proakatemian esseepankki

Toinen tulevaisuus – Meillä on vastuu nuorten hyvinvoinnistaKirjoittanut: Niina Piirainen - tiimistä Roima.

Esseen tyyppi: Podcast tai vlog / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Toinen Tulevaisuus – Meillä on vastuu nuorten mielenterveydestä

 

Host: Niina, Roima Team Osk

Vieraat: Kati ja Veikko, Toinen Tulevaisuus Oy

Tässä jaksossa keskustellaan muun muassa siitä, miten yrityksissä toteutetaan vastuullisuutta, miksi auttamisesta ei rohjeta kertoa julkisesti ja kuinka nuoren sukupolven vointi heijastuu koko yhteiskuntaan. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan kuinka rakennetaan Toinen Tulevaisuus.

 

***

 

Toinen Tulevaisuus tulee tarjoamaan mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutusta niille nuorille ja heidän perheilleen, jotka jäävät julkisen hoidon ulkopuolelle. Usein tämä hoidosta tipahtaminen tapahtuu silloin, kun nuorella on takanaan päihdekokeiluja tai jo kehittynyt päihdeongelma. Palvelut tullaan tuottamaan koko perheelle, koska filosofiamme mukaan, yksin nuoren auttaminen ei korjaa mitään, koska nuoren oirehdinta on todennäköisesti traumatisoinut koko perheen. Jos taas perhe on yksi syy nuoren oireisiin, täytyy perhettä ja nuorta auttaa yhdessä löytämään toimiva dynamiikka, missä nuori pääsee kasvamaan aikuiseksi turvallisessa ja ymmärtävässä ympäristössä.

Jos sinä haluat kertoa tarinasi tai haluat lähteä mukaan turvaamaan nuorten mielenterveyspalveluja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kati@toinentulevaisuus.fi

Kahden lapsen äiti, ex-myyntitykki, nykyinen tiimiyrittäjä ja oppija läpi elämän. Suuntana valmennustyö ja se mystinen balanssi työn ja perheen välillä.

Kommentoi