Tampere
23 May, Thursday
21° C

Proakatemian esseepankki

Tampere Saints brändiohjeistuksen päivitysKirjoittanut: Noora Hyttinen - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Akateeminen essee / 3 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Useampi lähde
Useampi lähde
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Mikä on brändiohjeistus?

Brändiohjeistus on dokumentti, joka sisältää yrityksen visuaalisen ilmeen, viestinnän tyylin, arvot ja muut keskeiset seikat. Se on suunniteltu varmistamaan, että kaikki yrityksen viestintä on yhdenmukaista ja heijastaa yrityksen identiteettiä ja arvoja. Brändiohjeistus ei ole pelkästään ulkoinen dokumentti, vaan se toimii myös ohjeena yrityksen työntekijöille siitä, miten yrityksen brändiä tulisi edustaa.

Tampere Saintsille on luotu brändiohjeistus seuran jaostojen markkinoinnin yhtenäisen ilmeen säilyttämiseksi. Jaostoilla on useita eri henkilöitä tuottamassa markkinointisisältöä useisiin eri kanavoihin, jonka takia brändiohjeistus on tärkeä tuki yhtenäisen viestinnän varmistamisessa.

 

Brändiohjeistuksen laatimisella on useita merkittäviä vaikutuksia seuraan:

  1. Yhtenäisyys: Ohjeistus varmistaa, että seuran viestintä on johdonmukaista ja yhtenäistä kaikissa kanavissa ja tilanteissa.
  2. Tunnistettavuus: Yhtenäinen visuaalinen ilme ja viestintätapa auttavat asiakkaita tunnistamaan seuran helpommin.
  3. Ammattimaisuus: Laadukas brändiohjeistus viestii ammattimaisuudesta ja huolellisuudesta, mikä voi houkutella uusia harrastajia, seuraajia ja sponsoreita.
  4. Sitoutuminen: Ohjeistuksen avulla voidaan auttaa seuran jäseniä ymmärtämään seuran arvot ja brändin, mikä voi lisätä heidän sitoutumistaan ja ylpeyttään Tampere Saintsista.
  5. Joustavuus: Brändiohjeistus voi olla joustava ja mukautuva, mikä mahdollistaa seuran kasvun ja muutokset.

Brändiohjeistus on olennainen osa seuran menestyksekästä viestintää ja identiteetin hallintaa. Se luo yhtenäisyyttä, tunnistettavuutta ja ammattimaisuutta. Se auttaa sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä ymmärtämään seuran brändiä, toimintaa ja arvoja. Laadukas brändiohjeistus on investointi, joka voi tuoda merkittäviä hyötyjä pitkällä aikavälillä, ja se on välttämätön työkalu kilpaillussa markkinaympäristössä.

Linkki ohjeistukseen:
Brändiohjeistus Tampere Saints 2023

Kommentoi