Tampere
28 May, Tuesday
24° C

Proakatemian esseepankki

kommenttejaKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kehittämistyön menetelmät tukena opinnäytetyössä

Näin opinnäytetyö parinasi oli kiva lukea ajatuksiasi opinnäytetyöstä, tämä myös varmasti helpottaa kirjoittamisen aloittamista, johdannon suunnittelua sekä sisälysluettelon tekoa, uskon että pääset hyvin vauhtiin opparin kanssa 🙂 teksti oli selkeää, hyvät lainaukset ja lähde viitteet. teksti oli oikein kirjotettua sekä selkeää luettavaa/ ymmärrettävää 🙂 jatka samaan malliin 🙂

 

Soluessee:Temperamenttien vaikutus työhyvinvoinnissa

Hyvä essee tytöt! mielenkiintoista asiaa paljonkin ja aihe joka on myös puhuttanut paljon Totalissa. Suosittelen lukemaan samasta aiheesta massivelaisten soluesseen 🙂 Olisin ehkä kaivannut enemmän peilausta totaliin ja ehkä hieman apukeinoja kuinka näitä ongelmia voidaan totalissa opetella kohtaamaan ja mainintana kuinka aijotte hyödyntää tätä aihetta pajassanne. Myös oikolukisin tekstin uudestaan, oli muotovirheitä sekä muutama kirjoitus- sekä pilkkuvirhe. 🙂

 

Tavoitteena onnellisuus

Mahtava essee Juuli! Juuri näitä asioita on tullut itsekkin pohdittua! Pystyin samaistumaan todella hyvin kohtaan valinnat ja intuitio. Olen kohdannut isoja päätöksiä sekä muutoksia elämässäni lähiaikoina todella paljon. Ja se mihin suuntaan olen valinnut mwnwväni olen pohjustanut kysymyksellä: ”sydämellä vaiko järjellä?” Ja kun katson elämääni ajassa taaksepäin, kaikki päätökset jotka on tehty järjellä eikä sydämmellä ovat niitä päätöksiä kotla ovat jääneet harmittamaan, toisin kuin sydämellä tehdyt. Luotetaan siis intuitioon!

 

Soluessee: Idiootit ympärillämme, kolmen eri värin silmin

Hvä soluessee! Kerrankin niin hyvin kirjoiteltu jotta jaksoi lukea ajatuksella loppuun asti 🙂 Oli mukava myös lukea kun peilasitte hyvin vahvasti omaan tiimiinne. Lähteet ja kuvat oli hyvin merkitty, mutta olisin ehkä kaivannut useampaa lähdettä vielä tausta tueksi, mutta sainpa itselleni ainakin yhden kirjan lisää listalle! 🙂 go Girls!

 

Miltä tuntuu johtaa muutosta?

Oot sairaan hyvä kirjottaan Hermanni! itseeni kun peilaan voisin käyttää omastani sanaa oksennus jos edes yrittäisin. Mahtavaa ajatustyötä eventan tulevaisuudesta ja siitä kuinka eventaa viedään eteenpäin, sekä kuinka kuvailet epämukavuusalueelle menon sekä pelon noin osuvasti! hyvä essee, laittoi vakavasti pohtimaan asio johtajuudesta.

Kommentoi