Tampere
24 May, Friday
19° C

Proakatemian esseepankki

Kipinän myyntipäivätKirjoittanut: Santeri Simonen - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Akateeminen essee / 3 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
-
-
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

JOHDANTO

Oli joulukuu 2020 ja Proakatemian esipinkkujen opiskeluuran mielenkiintoisin päivä. Meidät tultaisiin jakamaan tiimeihin, joiden kanssa tulisimme viettämään seuraavat 3 vuotta. Yhdestä noista kolmesta alkavasta tiimistä muodostui silloin 19 henkinen työnimi Huipputiimi, joka nyttemmin myös Kipinänä tunnetaan. Heti tiimien jakamisen jälkeen pidettiin alkusynnytys eli tiimin ensimmäinen yhteinen paja. Tässä tilaisuudessa joku sanoi ensimmäistä kertaa ääneen, että tulemme voittamaan Myyntipäivät ja siitä se ajatus sitten lähti. Loppu on historiaa.

Myyntipäivät ovat Proakatemian yhteisön jokavuotinen tapahtuma, jossa selvitetään mikä tiimi on paras myymään. Pelin henki on karu, sillä eniten kolmen päivän aikana myynyt korjaa kaikkien tiimien provisiot. Myyntipäivillä on jo use-amman vuoden ajan myyty Proakatemian tiimien omia tuotteita, jotka valitaan kilpailun toimeksiantajiksi pitchauskilpailun perusteella. Myyntipäivät on siis lois-tava ponnahduslauta tuotteiden lanseeraamisessa. (Proakatemia: Myyntipäivät 2020.) Tänä vuonna mukana oli seitsemän tiimiä ja kolme Proakatemian tiimiyritysten omaa tuotetta. Kipinän Joulumysteeri joulukalenteri, Flipin Hekumu hauduke sekä Wauren Treffiboxi parisuhdepeli.

Tämä soluessee käsittelee Kipinä kiihdyttämö osuuskunnan osallistumista Proakatemian Myyntipäiville projektitiimin näkökulmasta. Mukana on myös näkökulmia siitä, miten tiimimme oma tuote Joulumysteeri vaikutti Myyntipäiviin. Kipinän myyntipäivätiimi muodostettiin myyntitiimistä, joka vastaa Kipinän yhteisten projektien hankinnasta & hallinnasta. Vakituiseen tiimiin kuuluu viisi jäsentä, mutta myyntipäivien ajaksi saimme myös lisävahvistuksia tiimin sisältä. Lähtökohdat tapahtuman tekemiselle olivat erittäin hyvät, sillä tiimin ilmapiiri oli asian suhteen erittäin positiivinen ja meillä oli yhteinen vahva tavoite.

Koko esseen pääset lukemaan tästä

Kipinän_myyntipäivät

Hei ja tervetuloa tutkimaan millaisia ajatuksia allekirjoittaneen matkan varrella Proakatemialla on syntynyt!

Kommentoi