Tampere
23 May, Thursday
9° C

Proakatemian esseepankki

Blogiessee: Leanware ensisilmäykselläKirjoittanut: Marianne Murto - tiimistä Value.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Leanware ensisilmäyksellä

Yllä on blogiteksti koskien yritysvierailuamme Leanware- nimiseen yritykseen. Tekstissä mainituista aiheista itselleni jäi parhaiten mieleen yrityskulttuurissa esiintyvä vahva tiimipelaaminen. Tämä myös siksi, että löysin heidän kertomastaan paljon yhtymäkohtia opiskelu- ja työskentelytapaamme Proakatemialla. Leanwaressa tiimi tekee töitä yhdessä, eivätkä yksilöpelaajat ole hyvä valinta niin yrityksen kuin heidän itsensäkään kannalta katsottuna. Tiimi vastaa myös rekrytoinnista – tarvitseehan tulevan tekijän tietää mihin porukkaan on tulossa ja päinvastoin tiimin tulee tietää ketä on joukkoonsa ottamassa.

Uskon vahvasti tiimityön olevan nykypäivän ja tulevaisuuden kantava voima niin opiskelussa kuin työelämässäkin. Metataidot eivät menetä arvoaan, joten niihin kannattaa panostaa jatkuvasti. Kolmen ja puolen vuoden tiimiopinnot tulevat valmistamaan tulevaisuuden työelämään parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi se, että todella teemme töitä yhdessä – sen sijaan että vain opiskelemme – varmistaa sen että valmistuttuamme olemme todella valmiita työskentelemään työelämän vaatimalla tasolla.

Haaveenani on olla tulevaisuudessa työnantaja. Edellä mainitsemani asiat ovat juuri niitä, joita haluan tarjota myös työnantajana. Yrityskulttuurin ollessa yhteisöllinen, vapaa, vastuullinen ja rento, henkilöstölle luodaan parhaat mahdolliset edellytykset menestyä ja viihtyä. Yrityksen kasvun lisäksi on annettava tilaa ja mahdollisuuksia jokaisen tekijän henkilökohtaiselle kasvulle. Tämä on win-win- tilanne, johon kannattaa panostaa. Pitkien ja lämpimien asiakassuhteiden lisäksi pääroolissa on luoda samanlaiset henkilöstösuhteet. Ilman hyvin viihtyvää ja pätevää henkilöstöä kun ei ole ketään, joka näitä kyseisiä asiakassuhteita hoitaisi. Työpaikan tulee olla sellainen, johon tulee mielellään maanantaiaamunakin.

Kommentoi