Tampere
26 May, Sunday
19° C

Proakatemian esseepankki

Blogiessee: etsinässä kesätyöntekijäKirjoittanut: Jarkko Suojanen - tiimistä Revena.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Rekrytoija
Saana Rossi
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kesätyöntekijä taloushallintoalalle 

 

Haetaan tilitoimisto Arkansia Oy:hyn kesätyöntekijää taloushallinnon työtehtäviin. Arkansia Oy on vuonna 2017 perustettu tilitoimisto Hämeenlinnassa, jonka arvoja ovat nuorekkuus, luotettavuus ja asiantuntijuus. Arkansia Oy:n tarkoituksena on palvella asiakkaita mahdollisimman modernisti hyödyntäen paljon verkossa tarjoutuvia mahdollisuuksia. Kirjanpito sovelluksena meillä onkin käytössä visma netvisor. Työ sijoittuu kesäloma-ajalle 1.6.-31.8.2021. 

Mitä työtehtävä pitää sisällään 

  • Asiakasyritysten osto ja myyntireskontrien käsittely 
  • tiliotteelta tapahtumien kirjaus 
  • asiakasyritysten kanssa asioiminen puhelimitse / zoomissa tarpeen mukaan 
  • palkkojen maksaminen ja laskeminen 
  • budjettien seuraaminen 
  • yleiset muut taloushallintotehtävät 

Oletamme sinulta alan työkokemusta 1-3 vuottataloudellisen alan koulutusta merkonomi / tradenomi / näiden alojen opiskelija. 

Haluamme myös, että olet tiimityöskentelyhenkinen ja panostat hyvään ilmapiiriin. Katsomme eduksi, jos osaat käyttää exceliänetvisoria sekä muita kirjanpitosovelluksia esim. procountor yms. Työpaikkamme kulttuuriin kuuluu avoimuus ja sosiaalinen kanssakäyminen muiden työntekijöiden kanssa. Työ tapahtuu rajoitusten mukaisesti, joko toimipisteellämme Hämeenlinnassa / etänä kotoasi. 

Tarjoamme sinulle taloushallintoalalla kilpailukykyisen palkan, luontaisedut sekä tietokoneen ja muut ohjelmistolisenssit töiden suorittamiseksi.  

Palautathan hakemuksen ja cv:n 15.3.2021 mennessä sähköpostiin arkansia@arkansia.fi ja lisäkysymykset voi esittää suoraan työtekijöiden palkkauksesta vastaavalle Jarkko Suojaselle numeroon x 

Ilmoitus on pyritty täyttämään Rossi S kirjan Rekrytoija ohjeiden mukaisesti. Arkansia ei siis oikeasti etsi työntekijää 😀

Lähteet: 

Rekrytoija – Rossi S, 2020 

Kommentoi