Tampere
19 May, Sunday
22° C

Proakatemian esseepankki

Top 5 syytä miksi modernit toimistot valitsevat Smarter SurfacenKirjoittanut: Tina Uusitalo - tiimistä Kajo.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Loppukäyttäjäkuntaamme kuuluu paljon todella nykyaikaisia ​​yrityksiä, kuten google, twitter, uber, facebook, sekä paljon pk-yrityksiä, joiden nimet eivät ehkä ole niin helposti tunnistettavissa.

Joten ajattelimme koota lyhyen luettelon syistä, miksi tyylikkäät, modernit tuotemerkit valitsevat tuotteemme.

Avoimuus ja yhteistyö

Jos organisaatiosi suhtautuu myyntiin ja taloudelliseen suorituskykyyn yksityisesti, tuotteemme eivät todennäköisesti ole sinulle. Jos työskentelet suljetun tai yksityisen työtilan ympäristössä, tuotteemme eivät todennäköisesti myöskään ole sinulle.

Jos toisaalta organisaatiosi arvostaa avoimuutta, jakamista, yhteistyötä, tiimityötä ja jaettuja KPI-lukuja, on turvallista sanoa, että tuotteemme auttavat sinua työskentelemään ja kommunikoimaan paremmin.

Nykyaikaiset vaihtoehdot vuosikymmenien vanhoille työvälineille

Valkotaulut, liitutaulut, magneettikortit ja fläppitaulut ovat olleet olemassa jo vuosikymmenien ajan. Epäilemättä heillä on ollut tärkeä rooli toimistoelämässä jo pitkään. Sanomme, että heidän aika on kulunut loppuun – ja näyttää siltä, ​​että asiakkaamme ovat yhtä mieltä kanssamme.

Vaikka taulut ja taulumaali nauttivat retrotunnelmasta ravintoloissa ja kahviloissa ja hostelleissa, taulut, magneettikortit ja fläppitaulut ovat vanhentuneita ja rumia.

Läpinäkyvää tussitaulumaalia

Käytä ympärilläsi olevaa tilaa

Työskentelet sitten Fortune 500 -yrityksessä tai start upissa, olet opiskelija tai tohtori, tuotteemme auttavat sinua työskentelemään ja oppimaan paremmin.

Miksi ostaa vain yksi iso valkotaulu, kun sinulla voisi olla koko seinä käytettävissä?

Miksi porata reikiä seinään kiinnittääksesi magneettisen paneelin tai levyn, kun pystyit vain asentamaan magneettisen valkotaulutapetin?

Uusin tuotteemme, Smart Office Film on itseliimautuvia kalvo, jonka voit kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan – työpöytään, pylväisiin, käytävään, lasiin sekä seiniin ja oviin.

Muunna jo olemassa oleva sileä pinta magneettiseksi, kirjoitettavaksi ja / tai heijastavaksi näytön pinnaksi yhdellä helpolla vaiheella.

Luo lisää työkeskuksia

Et tarvitse kokoushuonetta, jotta voit järjestää kokouksen. Et tarvitse ideointihuonetta, jotta voit ideoida. Meidän tuotteilla voit muuttaa minkä tahansa tilan meidän tuotteidemme avulla.

Asiakkaamme käyttävät kokonaisia ​​käytäviä jakaakseen asiakaspalautetta (magneettinen pinta). He käyttävät toimiston kulmia luomaan kokouskeskuksia (valkotaulun pinta).

He käyttävät kokonaisia ​​huoneita KPI:n (magneettisen ja valkotaulun seinien) tuottamiseksi. He käyttävät sairaaloiden ovien takaosaa, auttaakseen potilaita tuntemaan olonsa kotoisaksi (valkotaulu seinät).

He käyttävät kokonaisia ​​seiniä pitääkseen peli-illan perjantaina työpäivän jälkeen (Projektorin seinät).

Pidä hauskaa!

Ihmiset nauttivat seisomatyöstä ja seinillä työskentelystä. He rakastavat työskentelyä tiimeissä, ideoiden jakamista ja suunnittelua todella suurilla seinillä.

Tuotteemme helpottavat sitä. Siksi rakastamme niitä.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Soita meille alla olevaan numeroon tai laita sähköpostia osoitteeseen:

050 9117 993

posti@smartersurfaces.fi

Magneettiset tussitaulupinnat

Kommentoi