Tampere
22 May, Wednesday
22° C

Proakatemian esseepankki

Tampere Business FestivalKirjoittanut: Sami Uusikumpu - tiimistä Flyyna.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Tampere Business Festival’

Tampere business festivaali on nyt omalta kohdaltani ohi ja fiilis on aivan voittamaton. Ylitin itseni moneen kertaan ja verkostoidun todella monien korkea virkaisten ja vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa. Olin suurimmaksi osaksi tapahtuman ajan backstagella esiintyjien kanssa ja todellakin tykkäsin olla siellä. Tulin heti hyvin juttuun juontaja Sointu Borgin kanssa ja muita esiintyjiä tuli sen jälkeen myöhemmin lisää ja tulin jokaisen kanssa todella hyvin juttuun. Parhaimman kontaktin sain Hatsoloon, vaihdoimme linkedin kontakteja ja juttelimme mahdollisista tulevaisuuden projektista Flyynan ja hatsolon välillä. Myös Leadon toimitusjohtaja Frederik Rönnlundin ja Toivo Groupin toimitusjohtajan Markus myllymäen kanssa vaihdettiin käyntikortteja ja linkedin yhteyksiä.  Kaikilla esiintyjillä on yli 5000 kontaktia LinkedInissa ja nyt he kaikki ovat osa minun alle sataa kontaktia. Ei hätää minulla on tavoitteena tulevaisuudessa kasvattaa linkedin näkyvyyttäni ja jatkaa verkostoitumista täysillä, jostainhan on joskus aloitettava eikö niin.

Tapahtuma sai minut arvostamaan vielä enemmän verkostoitumista ja itsensä likoon laittamista. Laitoin itseni likoon ja uskon saaneeni Flyyna osuuskunnasta hyvän kuvan kaikille ja uskon myös työkeikkoja tulevan perässä. Pitchasin osuuskuntaamme useaan otteeseen ja sain kaikki kiinnostumaan ideasta ja jaoin käyntikortteja kaikille. Olen kehittynyt huomattavasti tuon kaltaisissa tilanteissa koulun alun jälkeen ja muutenkin koulun ansiosta.  Pystyin olla oma itseni ja vakuuttamaan kaikki taidoillani ja osaamisellani ilman, että tarvitsi esittää mitään. Aivan mahtava tunne, tunne että riitän juuri tällaisena ja että olen oikeasti lahjakas ja taitava omassa jutussani. Sain myös kehua hatsololta että toin hyvin persoonani esille ja olin todella mahtava tyyppi.

Koko tapahtuma meni mielestäni nappiin, vaikka alussa oli säätöä, mutta mitä olisi tapahtuma ilman ongelmia tekniikan tai aikataulun kanssa. Ongelmat onneksi korjaantui nopeasti ja tapahtuma pyöri ajallaan ja juuri hyvällä fiiliksellä. Kuulin pelkkää hyvää palautetta kierrellessäni tapahtuma alueella. Nyt tapahtuman jälkeinen fiilis on vieläkin katossa ja odotan innolla, jos ensivuonnakin on Tampere Business Festivaali. Olisi todella kunnia ainakin päästä mukaan tapahtumaan vaikka ei tehtäisi TBF-projektia enää uudelleen.

-Sami Uusikumpu, Flyyna osuuskunta

Aihetunnisteet:

Opiskelija Proakatemiassa

Kommentoi