Tampere
27 May, Monday
21° C

Proakatemian esseepankki

Sen sijaan, että yrityksien maailma pysähtyisi, voisiko keksiä jotain uutta?Kirjoittanut: Sanna Tahlo - tiimistä Hurma.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tiistaina jaoin täällä Linkedinissä päivityksen, jossa kysyin olisiko tässä uudessa, haastavassa ajassa myös mahdollisuuksia? Voisiko nimenomaan meistä, meidän persoonallisesta osuuskunnastamme ja tiimiyrityksestä, Hurma Projekteista olla nyt hyötyä teille, muille yrityksille?

Päätin listata vielä perusteluitani ja ajatuksiani siitä, miksi kannattaa hyödyntää innokkaiden, nuorten tiimiyrittäjien palveluita?

Voisi kuvitella näiden asioiden olevan itsestään selviä, mutta minäkään en ole niin naiivi, että uskoisin näiden asioiden toteutuvan sormia napauttamalla jokaisessa yrityksessä ja palveluntarjoajassa. Siksi kirjoitankin nämä kohdat sopivalla ylpeydellä ja suupielet korvissa.

 

? Energia ja into, pystymme taklaamaan mielessämme mahdolliset esteet ja löydämme jokaisesta työstä oikean tulokulman, joka motivoi meitä suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla

? Tieto ja taito, olemme opintojemme loppusuoralla, joten jokaisen meistä ja koko tiimin työkalupakkiin on karttunut paljon oppia ja olemme myös oppineet, miten asioita ei kannata tehdä

? Monipuolisuus, meillä on vahvaa osaamista niin tiimityöstä, valmentamisesta, tapahtumatuotannosta, johtamisesta, asiakaspalvelusta, sosiaalisesta mediasta kuin myynnistä ja markkinoinnista

? Asiakas, teemme työtä aina suurella sydämellä, asiakas keskiössä ja haluamme todella tuottaa asiakkaalle arvoa

 

Ja tietysti! Ulkoistamalla haasteen meille yritys saa myös mahdollisuuden keskittyä muihin asioihin samalla, kun hurmalaiset lyövät viisaat päänsä yhteen ja toteuttavat ratkaisukeskeisen innovoinnin.

Ehkä koko maailman tämän hetkinen tilanne vaatii myös yritykseltänne uudistumista tai uusia ratkaisuja ilmenneisiin haasteisiin.

Sen sijaan, että myös yrityksien maailma pysähtyisi, voisiko keksiä jotain uutta?

 

Julkaistu Linkedinissä 20.3.2020.

https://www.linkedin.com/pulse/sen-sijaan-ett%C3%A4-yrityksien-maailma-pys%C3%A4htyisi-voisiko-sanna-tahlo/?published=t

Kommentoi