Tampere
28 May, Tuesday
17° C

Proakatemian esseepankki

Puhdistustiimi Sharktank-pitchKirjoittanut: Aleksi Stoilov - tiimistä Roima.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Alla pitchaus, jonka esittelin tuomaristolle ja yleisölle Proakatemian Myyntipäivien SharkTank tilaisuudessa.

 

Esittely: 

Tsau, mä oon Aleksi ja tulin kertomaan teille seuraavasta Myyntipäivien palvelusta. 

Puhdistustiimi tekee rännien puhdistuksia kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille. 

Kysytään nyt tähän alkuun, kuinka monella teistä on rännit talossa, missä asutte?  

Noniin, eli näköjään melkein kaikilla ja loput ketkä ei viitannut on sit vissiin kodittomia tai valehtelee, sillä kaikissa taloissa rännit löytyy! 

Mutta itse asiaan, rännien puhdistaminen on tosiaan tärkeä osa talojen kunnossapitoa.  

Sillä ennaltaehkäistään rännien ennen aikaista ruostumista, reikiintymistä, vesivahinkoja sekä kattokiinnikkeiden pettämistä. Jos rännejä ei tyhjennetä säännöllisesti, ikävien vesivahinkojen riski sokkelille, julkisivulle ja kattorakenteille kasvaa. 

Meidän tarkoituksena ei ole vain saada rännejä puhtaiksi, vaan enemmänkin luoda toimiva sadevesijärjestelmä kiinteistölle ja saada asiakkaalle mielenrauha siitä, että homma on hoidossa. 

Moni ei ole usein edes tietoinen, että rännejä tulisi tyhjentää, kuinka usein ne pitäisi tyhjentää ja vaikka tietäisikin, usein ei ole jaksamista tai taitoa tehdä hommaa, saati sitten osaamista tehdä työtä turvallisesti.  

Puhdistustiimi on toiminut 2 vuoden ajan ja tyhjennyksiä onkin kertynyt tähän mennessä jo reilu 200, eli palvelua on testattu ja kehitetty jo pitkällä aikavälillä.  

Takaani voittekin nähdä saamiamme asiakaspalautteita. Asiakastyytyväisyys on meille tosi iso arvo ja myynnillisesti välttämätöntä. Me halutaan aina pyrkiä, että se olisi ainakin tosi lähellä sataa prosenttia.  

 

Miksi Puhdistustiimi myyntipäiville? 

 

Myyntipäivät on hieno tapahtuma, jolla on kuitenkin omat haasteensa. Näistä oppineina me halutaankin osaltamme hieman uudistaa Myyntipäivien konseptia. 

  • Puhdistustiimi tuo myyntiin tuotteen sijaan palvelun, jolla me tarjotaan vaihtoehto perinteisen kulutusjuhlan sijaan. 
  • Koska meidän palvelua myydään asiakkaiden aitoon tarpeeseen, voimme tarjota myyjille harjoitusta ratkaisumyynnistä ja yhdessä saada innostavia myynnin kokemuksia. 
  • Myyjien ei tarvitse käyttää aikaa asiakkaiden etsimiseen, sillä me  helposti kyllä löydetään esimerkiksi omakotitaloasujat. Näin ollen aikaa jää enemmän itse myyntiin. 
  • Meidän palvelu säilyttää ajankohtaisuutensa vuodesta toiseen ja palveluntarve on jatkuva kertaluontoisen ostoksen sijaan.  Meidän toimintamme on kestävää myös taloudellisesti ja sosiaalisesti ja istuukin siksi tukevasti myös Proakatemian strategiaan kestävästä yrittäjyydestä. 

 

Hinta ja provikka 

Kaikkia kiinnostaa tottakai raha ja provikat, joten vilautan vähäsen meidän pakettihinnastoa. 

Omakotitalojen hinnat on jaettu kerros korkeuden mukaan. Myydyin paketti on 2.kerroksinen 299 €. 

Paketteihin on tarkkaan eritelty, mitä siihen kuuluu, jotta se on helposti ymmärrettävissä myyjälle ja asiakkaalle. 

Provikka myynnistä on 15 %. 

Eli esimerkiksi 2. kerroksisen paketin alv. 0 % hinta on 241,12 €  

-> tästä provikan osuus on noin 36Eli ihan mukavasti hilloa taskuun! 

 

 

Loppukaneetit 

 

Koska meillä on jo parin vuoden kokemus, aikaa ei mene tuotteen valmisteluun vaan voimme aloittaa myynnin kouluttamisen tiimeille hyvissä ajoin ja meillä on aikaa ennakoida haasteisiin ja tehdä myynnistä sujuvaa.  

Meidän tavoitteenamme onkin saada myynti kulkemaan siten, että säilytämme meidän asiakastyytyväisyytemme ja vaalimme Puhdistustiimin ja varsinkin Proakatemian mainetta. 

Puhdistustiimin palvelua myydessä on mahdollisuus myydä paljon!: 

Myykää vaan niin paljon kun sielu sietää, me kyllä toimitetaan palvelu! 

  • Meillä on valmis budjetti tiimien tukemiseen myyntipäivien ajan,  teemme muun muassa kohdennettua digimarkkinointia ja painatamme flaijereita tiimeille auttamaan myynnissä 
  • Meillä on valmiudet tuplata meidän resurssimme kaluston ja henkilöstön suhteen nopeasti, eli myyntiä ei tarvitse todellakaan rajoittaa! 
  • Myyntipäivien aikataulu kohtaa Puhdistustiimin alkavan sesongin, joten me tullaan tekemään joka tapauksessa myyntiä paljon. Nyt tarjoamme Proakatemialle mahdollisuutta tulla mukaan. Kysymys onkin: Me ollaan valmiita, oletteko te?

 

 

Alla vielä linkki meidän verkkosivuille, käy ihmeessä tutustumassa!

Etusivu

Kommentoi