Tampere
23 May, Thursday
12° C

Proakatemian esseepankki

Meitsi menee messuilleKirjoittanut: Ella Heineman - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Postattu linkediniin:

Kuukauden päästä oon ekaa kertaa messuilla näytteilleasettajana!
Messut on monille yrityksille varmaan hyvä keino markkinoida, lisätä tietynlaista tunnettavuutta ja myös päästä näkemään läheltä miten kilpailijat toimivat. Mulle nämä messut ovat ensimmäinen mahdollisuus päästä testaamaan mun ideaa potentiaalisilla asiakkailla keskustelun kautta!

Mitkä messut?
Kierto Fest järjestetään Tampere-talossa tiistaina 25.4.2023 klo 13-18 ja tapahtumassa on esimerkiksi juontajana mun uusimman shoppailusuosikin Reloven perustaja Noora Hautakangas. Tapahtumassa on näytteilleasettajien lisäksi pieniä työpajoja sekä learning café. Tapahtuman järjestää Kierto-hanke, joka on jeesannut mua jo useamman kerran mun lyhyen yrittäjyysmatkani varrella.

Niin minkä idean edustajana mä siellä olen?
No Tokatassun, eli käytettyjen lemmikkitarvikkeiden verkkokaupan. Kirjoitin täällä linkkarissa aiemmin casesta, jossa toinen taho otti mun rekisteröimän nimen oman liiketoimintansa käyttöön. Tää on nyt just se projekti mutta uudellä nimellä 🙂

Kierto on Tampereen kaupungin hanke Suomessa, joka keskittyy kiertotalouteen ja olemassaolevien resurssien hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Projektin tarkoituksena on vähentää liiketoiminnassa syntyvää jätettä sekä markkinoida niin resurssien parempaa hyödyntämistä kuin materiaalien kierrätystä paikallisesti. Projekteissa on osallisina Tampereen kaupungin lisäksi paikallisia yrityksiä ja paikallisia asukkaita.

Kierto on osana suurempaa muutosta Suomessa ja Euroopassa, kohti kestävämpää ja kiertotaloudellisempaa tulevaa. Nähdään messuilla ja jutellaan näistä teemoista mielellään lisää!

#kiertofestfuture #learning

Kommentoi