Tampere
26 May, Sunday
23° C

Proakatemian esseepankki

Käyntikortit esiin, täältä tulee uudistunut Kick Off!Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Proakatemian Kick Off -tapahtuman tarkoituksena on perinteisesti ollut vauhdittaa tiimiyritysten liiketoimintaa sekä kasvattaa tiimiyrittäjien verkostoja. Kick Off on järjestetty keväisin ja syksyisin messutyyppisenä tapahtumana, mutta tällä kertaa päätimme muuttaa konseptia idean kuitenkin säilyessä samana. Tänä syksynä 2017 Kick Off järjestetään 5.12.

Vaikka tapahtuman pääidea onkin kasvattaa liiketoimintaa ja kehittää verkostoja, on taka-ajatuksena  aina ollut myös Proakatemian tunnetuksi tekeminen niin yrityskentässä kuin koko Tampereellakin. Kuten esimerkiksi Myyntipäivät ovat nousujohteisesti osoittaneet, Proakatemialta löytyy valtavasti potentiaalia, mutta sen hyödyntäminen vaatii tunnettuutta, uskoa ja intoa muiltakin kuin meiltä itseltämme. Ja mikäs sen parempi tapa tehdä koulutusyksikköämme tunnetuksi kuin tuoda satoja yrittäjiä kotikentällemme tutustumaan toimintaamme sekä tiimiyrittäjiimme.

Ongelmana tietenkin on, kuinka saamme yrittäjät tulemaan aivan vieraaseen paikkaan tutustumaan kouluun, josta he eivät ole osanneet unelmoidakaan. Projektipäällikkönä keräsin projektitiimin kasaan. Hetken ideoinnin jälkeen oli aika selvää, että kiinnostava puhuja saa yrittäjät liikkeelle ja siitä uusi konsepti lähti muotoutumaan. Haluamme tuoda eri sukupolvien yrittäjät verkostoitumaan toistensa kanssa seminaarin merkeissä. Pian olimme myös samalla aaltopituudella kiinnostavasta puhujasta: Arman Alizad olisi enemmän kuin täydellinen persoona tällaiseen tilaisuuteen!

Poikkeuksena aiempiin tapahtumiin, tällä kertaa myymme lippuja nostaaksemme tapahtuman arvokkuutta sekä taataksemme ilmoittautuneiden osallistumisen. Lipun hinnaksi laskimme 40 € (sis. Alv 10 %) ja siihen sisältyy pääsy tapahtumaan, jossa puhujana on Arman Alizad sekä tapahtuman jälkeinen cocktail-tilaisuus juotavineen ja syötävineen. Liput menevät kuin kuumille kiville jo edullisuutensakin vuoksi, mutta onhan se sanomattakin selvää, ettei Proakatemialta myyntitykkejä puutu.

Cocktail-tilaisuudessa – kuten oikeastaan koko tapahtumassa – proakatemialaiset näyttävät ammattitaitonsa. Pitopalvelun sekä ravintola-alan ammattilaiset ovat tehneet tarjottavat, videotuottajat hoitavat livestriimin, eikä koko tapahtumaa olisi saatu aikaiseksi ilman ammattitaitoista tapahtumatuotantotiimiä. Ottakaa siis käyntikortit esiin, yrittäjät ja yrittäjäopiskelijat! Paikalla on niin timanttisia osaajia, että tätä verkostoitumistilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä!

 

 

Julkaistu Proakatemian blogissa

 

Kommentoi