Tampere
23 May, Thursday
25° C

Proakatemian esseepankki

Instagram päivitysKirjoittanut: Aaro Berg - tiimistä Hurma.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kahvikeisarinnan takana toimii kaksi kahviin hurahtanutta opiskelukaveria Mei Hong ja Aaro Berg. Häärimme opiskelujen ohella samassa toimistotilassa vuoden ajan tuntematta toisiamme, kunnes yhtenä päivänä kahvimessuilla ollessamme kohtalo puuttui peliin. Törmättiin toisiimme ja nautittuamme yli 14 kupillista vahvaa kahvia, päätimme lyödä kofeiinipäämme yhteen. Näin syntyi Kahvikeisarinnan tarina.

 

Aaron matka laadukkaan kahvin maailmaan:

 

Olen Espoosta maailmalle lähtenyt elämästä nautiskelija. Olen päätynyt laadukkaan kahvin ystäväksi monen mutkan kautta.

Ruokavalioni ei ole aina ollut se maailman terveellisin. Aamupalaksi saatoin juoda light Coca-Colaa sekä lounaaksi syödä pizzaa. Vointi oli pääsääntöisesti heikko ja tunsin itseni väsyneeksi. Päiväunet olivat osa jokapäiväistä ohjelmaa. Raskas tapa syödä vaati veronsa. Sisälläni heräsi kuitenkin pikkuhiljaa halu voida paremmin.

Aloin liikkua säännöllisesti sekä ruokavalio meni aika lailla kokonaan uusiksi. Turhat hiilarit karsittiin pois ja tilalle lisättiin terveellisempiä vaihtoehtoja. Pian huomasin myös, että kahvi mitä juon, on pahaa ja siitä tulee huono olo. Tästä se sitten tosissaan lähti liikkeelle. Huomasin kuinka valtavan hyvää tuore ja laadukas kahvi on! Nyt viimeiset viisi vuotta on tullut juotua useita erilaisia laatukahveja, sekä kokeiltua monenlaisia muitakin tapoja valmistaa kahvia – ei vain perinteisellä suodatinkeittimellä.

Saadessani ilon tutustua Meihin huomasin heti, että Kahvikeisarinna on juuri sitä mitä haluan tehdä. Haluan ihmisten ymmärtävän, kuinka suuri ero eri kahveilla on keskenään, sekä tarjota ihmisille mahdollisuuden nauttia parasta mahdollista kahvia.

 

Teksti tullaan julkaisemaan myös Kahvikeisarinnan Instagramissa

Kommentoi