Tampere
23 May, Thursday
18° C

Proakatemian esseepankki

Fusion YritysprojektiKirjoittanut: Gustav Perttilä - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: Yksilöessee / 2 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 3 minuuttia.

Ihmiset, jotka tuntevat minut henkilökohtaisesti tietävät, että olen monessa projektissa mukana. Fusion yritysprojektista en ole kovin monelle kuitenkaan kertonut. Tästä yritysideasta olen unelmoinut jo useamman vuoden, jopa ennen Proakatemiaan tuloani. Yrityskonsepti on myös ollut etsinnässä vuosien varrella, kun ei ole ollut selkeää suuntaa mutta nyt se on löytynyt. Yritysprojektia toteutan kahden koulun ulkopuolisen henkilön kanssa, jotka työskentelevät jo valmiiksi hyvinvointialalla täyspäiväsinä yrittäjinä.

 

Projektia ryhdyin rakentamaan joitakin kuukausia ennen Proakatemiaan tuloani mutta vasta täällä opiskellessani sain etenemiseen tulta alle. Kyseessä on siis hyvinvointialan brändi, joka kulkee nimellä Fusion. Tavoitteemme on, että yrityksellä olisi tulevaisuudessa oma kuntosali, jossa voisimme suorittaa ohjauksia. Tämän lisäksi brändillämme olisi oma vaate, oheistuote ja lisäravinnelinjasto. Näiden lisäksi tulemme järjestämään kerran vuodessa lifestyle treenileirin.

 

Fusion on itselleni pitkäaikainen intohimo projekti. Tämä tulee tapahtumaan ajan kanssa ja mitä luultavammin ajoitamme yrityksen startin vasta Proakatemiasta valmistuttuani. Suunnitelmani on, että opiskelen itselleni liikunta-alan paperit Vierumäen ”Sports Coaching and Managment” tutkinnosta. Opiskelujeni aikana ryhtyisimme starttaamaan Fusion yritystoiminnan.

 

Meillä on nyt kasassa rautainen tiimi ja suunnitelmamme mukaan tulemme kasvattamaan sitä ajan myötä, oikeiden ihmisten saapuessa kuvioon mukaan.

 

Minun intohimoni tätä kohtaan sekä visioni yrityksestä ovat niin suuret että näen työskenteleväni Fusionin parissa vielä vuosikymmenten kuluttua. Mikään aikaisempi projekti ei ole saanut minua sykkimään tällä tavalla.

 

Loimme Fusion brändin visuaalisen ilmeen yhteistyössä Tamkin mediapuolen kurssin kanssa. Olimme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme sekä lopputulokseen. Mikäli olet itse vasta aloittamassa oman yrityksesi luomista ja kaipaat apua logosuunnitteluun tai mihinkään graafiseen osa-alueeseen, niin kyseisen kurssin vetäjänä toimii Carita Forsgren. Fusionin visuaalinen ilme luotiin Visual Design nimisellä kurssilla.

 

Suuri osa meistä on tullut Proakatemiaan opiskelemaan jotta voisimme avartaa näkemystänne siitä mitä on mahdollista saavuttaa. Fusion edustaa minulle tätä. Olen aina epäillyt itseäni ja pätevyyttäni mutta nyt voin sanoa uskovani itseeni sekä kykyyni tehdä Fusionista menestyksekäs kun sen aika koittaa. Fusion edustaa minulle unelmien toteutumista.

Toivon että sinäkin saat tästä nyt inspiraatiota lähteä toteuttamaan omaa unelmaasi etkä pelkää koittaa uusia vesiä.

 

 

Kommentoi