Tampere
29 May, Wednesday
12° C

Proakatemian esseepankki

Finen loreKirjoittanut: Atte Westerberg - tiimistä Apaja.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Julkaistu finesports.fi sivuilla 24.8.2021

Me ollaan FINE ja kerrotaan tässä sulle ketä me ollaan ja miksi ollaan päätetty lähteä tähän peliin mukaan. Ajateltiin, että ensin olisi järkevää avata sulle vähän meidän lorea, eli sitä missä me ollaan ylipäätänsä törmätty jätkien kanssa.

Kaikki alkaa Tampereelta Proakatemialta, missä tavattiin opiskelujen merkeissä Aten, Vilin, Aaronin ja Rasen kanssa. Yhtenä päivänä Vili vanhempana opiskelijana ohimennen heitti meille muille, että lähdettäisiinkö mukaan järjestämään eurheilu tapahtumaa, jonka nimi oli Finesports. Eurheilussa meitä kiehtoo uutuus ja kehitys mahdollisuudet viedä alaa oikeaan suuntaan, joten lähdettiin mukaan mielenkiinnolla järjestämään tapahtumaa.

Huomattiin meidän tiimin toimivan paremmin kuin osattiin kuvitella. Me ollaan helposti lähestyttäviä, ihmisiä yksilöinä arvostavia ja luodaan kilpailutilanteita sekä autetaan pelaajia kehittymään paremmiksi. Uusien haasteiden ratkaiseminen innostaa meitä luomaan uutta ja merkityksellistä. Puutumme rohkeasti epäkohtiin ja pelaamme aina mahdollisimman rehtiä peliä.

357 Lukijaa 24.8.- 30.11.2021

Tiimi

Kommentoi