Tampere
23 May, Thursday
10° C

Proakatemian esseepankki

Blogiessee: Rock The BusinessKirjoittanut: Arto Ala-Seppälä - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja
Heikki Toivanen
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

AIHE: Markkinointiviestintä
Luokitus: 1 esseepiste, blogiessee
Kirjoittajat: Arto Ala-Seppälä

(Julkaisen linkin blogiin tarkistuksen jälkeen)

Opintoni ovat sujuneet Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian yrittäjyyden- ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmassa erinomaisesti. Opiskelen nyt kolmatta vuotta ja tulevan vuoden aikana vien opintoni päätökseen, mikäli kaikki menevät suunnitelmien mukaan.

Valmistun siis yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiksi ja koen, että tämä on juuri oikea paikka juuri oikeaan aikaan minulle. Tämä on ollut täydellinen ympäristö syventää osaamistani, mutta ennen kaikkea edistää henkistä hyvinvointia.

Yhdessä aikaisemman työkokemukseni ja koulutukseni kanssa minulle muodostuu tässä ihan lyömätön paketti ja täytyy sanoa, että olen varsin ylpeä tästä. Proakatemian rinnalla Tiimimestarit valmennusohjelma on antanut vielä syvemmän olemuksen koko koulutusohjelmalleni.

Viimeiseen Tiimimestarit valmennuskertaan meidät pyydettiin laatimaan Brändikirjekuori. Tiimiakatemia Global Oy:n toimitusjohtaja Heikki Toivanen on avannut kirjassaan, Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja, sen mistä tässä brändikirjekuoressa on tarkemmin kyse.

Lyhyesti kerrottuna brändikirjekuori on työkalu millä voit laatia liiketoimintasi imagon ja brändimielikuvan (2013, 69). Tätä työkalua voi käyttää esimerkiksi henkilöbrändäyksessä tai yrityksen brändikuvan mallintamisessa. Työkalu vaatii aikaa ja asioiden äärelle pysähtymistä, sekä asioiden tutkiskelua.

Kuluneen vuoden ajan olen tutkinut syntyjuuriani, pohtinut arvojani ja elämän matkaani haasteineen, sekä onnistumisineen. Paljon on tapahtunut ja paljon olisi voinut jättää tapahtumatta. Loppujen lopuksi on hyvä, miten asiat ovat menneet, sillä löysin itseni.

Olen henkisesti vahvempi kuin koskaan aikaisemmin ja olen kasvanut myös valmiiksi monessa asiassa. Tiedän, että haluan auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään, sillä auttaminen on vahvasti arvoissani. Omaan hyvän työmoraalin ja olen yrittäessäni pitkäjänteinen.

Minulla on vahva myynninjohtajuuden kokemus ja kattava kouluttautumishistoria. Henkisenä pääomana minulla on työurani monessa menestyneessä myyntiyrityksessä, ja tämän lisäksi olen käynyt läpi useita myyntikoulutusprosesseja.

Olen myös itse kouluttanut, sekä johtanut myyjiä kuuden vuoden ajan. Tällä hetkellä toimin opintojen ohessa tiimiyrityksemme Kipinä kiihdyttämö osk (3196204-2) hallituksen puheenjohtajana. Kipinässä meitä raudanlujia tiimioppijoita on yhteensä seitsemäntoista.

Olen syventänyt osaamistani entisestään myynnin, valmentamisen ja johtamisen parissa. Lisäksi olen opiskellut markkinointia ja laatinut asiakkaille markkinointistrategioita, sekä luotsannut sisällöntuotantoprojekteja.

Intovisio projektimme on verkostomme, missä toteutamme asiakkaalle sosiaalisenmedian sisältötuotannon kokonaisvaltaisesti aina vuosikellosta toteutukseen, sekä julkaisemiseen. Projektin taustalla on kahdeksan markkinoinnin osaajaa ja sen lisäksi yhteydet koko Proakatemia yhteisöön.

Edessä on tulevana vuonna opinnäytetyön kirjoittaminen. Vielä en ole aihettani päättänyt, mutta sen tiedän, että yllä oleviin aiheisiin se tulee varmasti liittymään. Haluan kehittää itseäni entisestään ja tiedän, että opittavaa on vielä paljon. Mikäli olet nälkäisen kasvuyrityksen päättäjä ja näkisit, että minusta voisi olla apua opinnäytetyön, konsultoinnin, markkinoinnin tai myynnin valmentamisen parissa, niin ole rohkeasti yhteydessä.

Jätän tähän liitteeksi oman brändikirjekuoreni, mistä löydät osaamiseni ja koulutushistoriani, sekä suorat yhteystiedot.
https://drive.google.com/file/d/1z_rCGSagbhFghboTX5tAA21NPq9KkFI4/view?usp=sharing

Lähde:

Toivanen, H. 2013. Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja. Vaasa: Oy Farm Ab

Kommentoi