Tampere
15 Jun, Saturday
14° C

Proakatemian esseepankki

Kohti kiinteistökuningatartaKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Blogi julkaistu: http://pieceoftotal.blogspot.fi/2017/10/kirjalista-ja-kuinka-edeta-kohti-unelmia.html

Kirjalista ja kuinka edetä kohti unelmia

Ajattelin listata tulevaa syksyä varten muutamia kirjoja joita aion lukea ja jotka vievät minua lähemmäs kohti unelmaani.

Jethro Rostedt – Raha ratkaisee

Kirja kertoo Jethron tarinan huikean myyntimiehen tarinan lähiöpojasta menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi. Kirja myös lupailee 101 vinkkiä menestykseen ja Esseepankin esseiden perusteella sieltä myös näitä käytännön myyntivinkkejä myös löytyy. Innolla odotan Kaisa Liskin kirjan jälkeen tämän kimppuun pääsemistä ja toivonkin saavani taas uudenlaisen näkökulman kiinteistönvälittäjän ammatista.

Matti Kasso – Kiinteistönvälitys ja arviointi

Kirja kertoo käsikirja muodossa kaiken oleellisen kiinteistönvälityksestä aina kiinteistönvälitykseen liittyvästä juridiikasta perus liiketoimintaan asti; eli toimeksiantojen hankkimiseen, myyntiin, johtamiseen, asiakaspalveluun ja markkinointiin. Odotan kirjalta paljon ja koen sen olevan hyödyllinen näin alkuvaiheessa, jotta saan tietämystä edes hieman jokaisesta asiasta ja siten voin alkaa pikkuhiljaa syventymään jokaiseen osatekijään paremmin. Mielestäni on kuitenkin alkuun tärkeämpi hahmottaa isompi kokonaisuus ennen pikkutarkkoja yksityiskohtia.

Petri Parviainen ­– Myyntipsykologia : näin meille myydään

Etsiessäni kirjaa myynnistä näin tämän teoksen ja se herätti välittömästi mielenkiintoni. Erityisesti kiinteistönvälittäjän ammatissa on tärkeää osata myydä, mutta vielä tärkeämpää on tunnistaa erilaiset psykologiset keinot myynnissä ja tunnistaa erilaiset myyntitilanteet. Kuten Kiinteistökuningatar Kaisa -esseessäni kirjoitin ” Kiinteistönvälitysalalla ihmisen puheella, käyttäytymisellä ja asenteella on suuri merkitys. Kyseessä ei ole kuitenkaan pelkkä asiakaspalvelu, vaan ihmisten välinen toiminta, jossa henkilökohtaiset luonteet ja esiintymisen tavat voivat vaikuttaa.”

Tuija Rummukainen – Huippumyyjä; ominaisuudet ja tositarinoita

Kirja vastaa muun muassa kysymyksiin: Mikä tekee huippumyyjästä huippumyyjän? Miksi huiput myyvät enemmän kuin heidän kollegansa? Mitä ominaisuuksia huippumyyjältä vaaditaan? ja voiko huippumyyjäksi valmentautua? Odotan myös tämän kirjan lukemista ja vaikka olen pohjimmiltani todella tiimipelaaja, haluaisin saada oppia siitä miten mahdollisesti valmentautua yksilölliseksi myyjäksi, sillä kiinteistönvälitysalalla sitä todella tarvitaan. Harva kohde myydään yhteiskaupalla jonkun toisen välittäjän kanssa. Kirjassa käsitellään myös montaa Totalilla juuri pinnalla ollutta aihetta, kuten ajanhallintaa, asennetta ja tavoitteellisuutta. Tällaisen ”yksilömyyjää” valmentavan kirjan lisäksi haluan löytää myös kirjallisuutta, jossa tuodaan esiin myös kollegoiden toisilleen tarjoamat hyödyt, sillä vaikka toimisin itse yrittäjänä, vaadin ympärilleni tietynlaisen verkoston, jonka kanssa jakaa onnistumiset ja myös epäonnistumiset.

 

Otan myös mielelläni vastaan muita hyviä kirjavinkkejä ja niitä saa laittaa esimerkiksi tämän esseen kommentteihin tai tulla nykäisemään Aksulla hihasta😊

Lähteet:

Esseepankki

Piki verkkokirjasto

Kommentoi