Tampere
23 May, Thursday
11° C

Proakatemian esseepankki

Vähiin käy…Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kevät meni nopeasti ohitse ja ei ole enää kuin puoli vuotta jäljellä #unelmienkoulua. Vähiin käy, mutta tekemistä ennen valmistumista riittää vielä. Kevättä väritti erilaiset tiimihaasteet ja taloustiimin työt.

Tiimihaasteita on ollut ainakin kaksi, joista toinen oli meidän firman itse järjestämä 12H -haaste, johon saimme toimeksiantajaksi tulevan bistron ja joka on nyttemmin jo avattu. Haaste meni hyvin ja saimme uskoakseni hyvän paketin kasattua toimeksiantajalle, joka oli myös tyytyväinen. Toinen haaste oli jokakeväinen Tiimidiili, joka ei mennyt viime vuonna ihan putkeen. Tänä vuonna kisa oli kuitenkin muuttunut ja saimme firman omasta projektista hyvän kehityskohteen, jota oli helppo lähteä kehittämään. Loimme kasvustrategian, jolla nousimme pitsauksen ja kaiken muun materiaalin avustuksella ensimmäiseen firman yhteisen haasteen voittoon. Jeee!

Joulukuun alkupuolella tuli otettua haltuun talouspäällikön painava kruunu ja sitä on ylpeydellä kannettu koko kevätkausi. Paljon uutta on tullut opittua ja haasteita on myös ollut, mutta niistä on pääasiassa selvitty monen mutkan kautta. Tavallaan jopa hieman yllättynyt, kuinka kevyesti taloudenhoito on mennyt ja hieman kaivannut jopa haastetta siihen tekemiseen. Itse teen vahvasti töitä erittäin järjestelmällisesti ja olen huomannut, että tuohon taloushommiin se on istunut paremmin kuin hyvin. Taloushommat jatkuvat koko kesän ja toivottavasti päätyyn asti.

Vaikka omaa projektia ei ole kevään aikana ollut, niin opinnäytetyötä voisi siihen verrata. Kevät meni opinnäytetyön osalta vähän turhan kevyesti, eikä siihen tullut käytettyä aikaa, vaikka sitä olisi ollut mahdollista järjestää. Jälkeenpäin on aina hyvä olla viisas. Oma opinnäytetyö on kuitenkin kirjoitusvaiheessa teoriaosuuden osalta. Kysely toteutuu kesäkuun aikana, jolloin myös suurin osa kirjoitustyöstä pitäisi olla valmis. Eiköhän maaliin vielä päästä!

Avot!

Aihetunnisteet:
Kommentoi