Tampere
30 May, Thursday
17° C

Proakatemian esseepankki

Teamwork makes the team workKirjoittanut: Santtu Luoma - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Mikä on huipputiimi?

 

Huipputiimi tarkoittaa jokaiselle ihmiselle eri asiaa. Kaikki arvostavat eri asioita ihmisissä, mutta jokaisen huipputiimin koostaa ihmiset. Tässä napakassa esseessä avaan hieman omaa mielipidettä siitä mikä on huipputiimi. Opiskelen tiimijohtamista ja meidät on jaettu tiimeihin viime joulukuussa. Olemme käyneet keskustelua yhdessä tästä aiheesta ja kaikilla meistä oli eri näkemys huipputiimistä.

 

Mistä koostuu hyvä tiimi?

 

Hyvä tiimi on yhtä perhettä joka ei pelkää eriäviä mielipiteitä. Kaikki luottavat toisiinsa, välittävät ja arvostavat jokaista vaikka omat mielipiteet eivät kohtaisikaan. Vahva tiimi sisältää erilaisia osaajia eikä sitä, että kaikilla olisi sama osaaminen. Tiimiläiset osaavat myös antaa tilaa toisilleen ja luottavat toistensa päätöksiin, eikä joka päätöksessä tarvitse olla mukana.

 

Mitä huipputiimi on mulle?

 

Huipputiimi itselleni on sellainen missä on rento olla ja saa olla oma itsensä 100%:sti. Asioita saadaan yhdessä tehtyä tehokkaasti ja tilaa annetaan jokaiselle omiin juttuihin. Luotetaan toisiimme ja heitetään hyvää läppää. Itselle tiimityöskentely on vielä melko uusi asia, joten en tiedä mitä siltä uskaltaa odottaa ja vaatia. Uskon että saan näihin kysymyksiin vastauksen opiskeluvuosien aikana.

Kommentoi