Tampere
25 Apr, Thursday
0° C

Proakatemian esseepankki

SPIROkesän kohokohdatKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

SPIROkesä lähti vauhdikkaasti käyntiin ja ylitti kaikki odotuksemme. Koko talven ajan tehty työ vihdoinkin palkittiin. Monesti olimme vaipumassa epätoivoon ja luovuttamassa, mutta onneksi jaksoimme aina jatkaa, sillä kesä on ollut mitä mahtavin ja opettavaisin. Raskas työ on palkittu moneen otteeseen. Päätinkin kasata yhteen tämän SPIROkesän kohokohtia, joihin kuuluu niin opettavaisia kuin hauskojakin hetkiä.

SPIROkärryn metsästys

Monet eivät tiedäkään, että ensimmäinen kompastuskivemme oli kärryn löytyminen. Etsimme koko talven kärryä juuri meidän tarpeisiin. Alkuun toivoimme SPIROsta pyöräkärryä. Tämä kaatui kuitenkin jäädytyspannun suuruuteen. Peräkärry tyylistä vaunua ei taas meinannut millään löytyä ja olimme vaipua epätoivoon, kunnes löysimme tämän kesän hyvin palvelleen kärrymme Teuvalaiselta yritykseltä Jt-Trailerilta. Roadtripit Teuvaan kärryasioita hoitamaan kevään ensimmäisinä aurinkoisina päivinä sai vihdoinkin tajuamaan, ettei enää voi perääntyä. Kärry oli juuri sopiva meille ja saimme loihtia siitä SPIROn näköisen.

Vihdoinkin täydellisiä rullia

Olimme päättäneet jo talvella, että täydellisissä jätskirullissa on onnistuttava. Kuitenkin harjoitellessamme se tuntui mahdottomalta. Viikon yövuorot ja Aasiassa tehtyjen videoiden tuijottaminen kaikki nämä yöt auttoivat kuitenkin asiaan. Tilasimme videoiden inspiroimina uudet lastat ja opimme oikean tekniikan. Iltaa ennen avajaisia rullamme onnistuivat ja kesän aikana kokemuksen kautta kehittyivät täydelliseksi. ”Nythän nää on hienoja nää rullat, viimeks kun mä kävin ne oli aika rumia!” Lapsen suusta se totuuskin tuli viimeisessä tapahtumassa, jossa olimme myymässä.

Aamulehti

Aivan kesän alussa Aamulehti kävi tekemässä Hiedanrannassa SPIRO:sta lehtijutun. Meillä kävi todella hyvä tuuri lehtijutun suhteen, sillä se tultiin tekemään ensimmäisenä perjantaina, kun olimme auki ja se ilmestyi lauantain lehdessä. Lauantaina sattui vielä olemaan kesän ainoita aurinkoisia päiviä, mikä tarkoitti meille koko seitsemäksi tunniksi pitkää jonoa. Vaikka annoksiemme tekemisessä kesti jonkin aikaa ja jono kerääntyi helposti, olivat asiakkaat innoissaan ja jaksoivat jonottaa. Asiakkaita oli tullut jo tuolloin Helsingistä asti. Monet asiakkaat eivät olleet aiemmin käyneet Hiedanrannassa ja löysivät nyt paikan. Saimmekin heti kattavan vakioasiakas joukon.

Koskikeskus

SPIRO vietti aiempien yrittäjien kanssa koko kesän 2015 Koskikeskuksella ja nyt kun aloitimme SPIRO:n uudestaan halusi Koskikeskus järjestää viikon kampanjan, jossa SPIRO palaa Koskikeskukselle. Viikko oli tohinan täyteinen ja saimme paljon uusia asiakkaita henkilöistä, jotka eivät olleet vielä löytäneet Hiedanrantaa. Viikko oli meille ehdottomasti kannattavin ja hyvä tuuri seurasi meitä myös tällä viikolla, sillä sää oli sateinen ja tuskin olisimme olleet juurikaan auki, jos Hiedanrannassa olisimme olleet.

Asiakkaat

SPIROkesän ehdoton ykkösjuttu oli SPIRO:n asiakkaat. Näihin asiakkaisiin lukeutuvat niin SPIROfanit, vakioasiakkaat sekä yksittäiset sattumalta SPIRO:lle eksyneet asiakkaat. Kaikki olivat meille yhtä tärkeitä sekä innostavia ja tsemppaavia. Asiakkaita tuli ympäri Suomea jopa Kajaanista ja Oulusta asti. Kesän unohtumattomimpiin hetkiin kuului asiakkaiden aidot reaktiot, into ja kannustus.

Aihetunnisteet:
Kommentit
Kommentoi