Tampere
20 May, Monday
13° C

Proakatemian esseepankki

Matkalla 1Kirjoittanut: Jani Bieck - tiimistä Value.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Jani Bieck

2.11.2017

Blogiessee

 

Matkalla 1

 

Kirjoitan blogiesseen numero 1 matkastani kohti omaa henkilökohtaista tavoitettani, joka toden teolla sai kipinän pitämästäni myynti-ja mentaalipajasta, jolloin innostuin todella ajatuksesta, että minusta voisi oikeasti tulla joskus valmentaja ja vaikuttaja! Olin jo aiemmin ehkä haaveillut asiasta, koska minulle on sanottu, että olen hyvä innostamaan ihmisiä ja jakamaan osaamistani. Pajasta saamani palaute lisäsi innostustani ja päätin, että nyt on aika siirtyä haaveilusta jo seuraavaan vaiheeseen.

 

Ajatustyötä tehdessä tulin lopputulokseen, jotta olisin joskus mahdollisimman vakuuttava puheissani ja valmennuksissani, niin minun tulee tutkia ja kehittää jatkuvasti itseäni. Minun täytyy todella tuntea itseni, vahvuuteni ja heikkouteni, jotta osaan ohjata muita joskus oikeaan suuntaan. Tähän blogiin haluaisin avata yhden keinon, jolla lähden nyt tutkimaan ja kehittämään itseäni. Lähden keräämään myyntityössä asiakkailtani suoraa palautetta, että mitä minusta pidettiin ja kuinka tilanne asiakkaan mielestä eteni. Totta kai palautetta pyritään saamaan niin hyvää kuin myös korjaavaa. Pidän palautetta yhtenä tärkeimpänä työkaluna itsensä kehittämisessä ja jatkuvassa kehityksessä. Ilman palautetta emme varmasti tunnista mitä kaikkea voisimme tehdä paremmin, koska sokaistumme hieman omalle tekemisellemme. Joku toinen ihminen, joka seuraa toimintaasi vierestä voi varmasti antaa sinulle paljon rehellisempää ja parempaa palautetta, josta sinun on osattava imeä itsellesi kaikki mahdollinen tieto. Tietysti tässäkin täytyy osata käyttää jonkinlaista suodatinta, koska voihan se olla, että esimerkiksi asiakkaani jättää minusta negatiivista palautetta siksi, etten ole antanut hänelle mielestään riittävää määrää alennusta kaupan loppusummasta, mutta uskon kyllä, että osaan tunnistaa palautteiden joukosta oikeasti hyvät ja rakentavat palautteet.

 

Kaikki edellä mainittu palaute eli data kootaan totta kai yhteen, jotta se on helposti sekä minun, asiakkaitteni ja tulevien yhteistyökumppaneitteni saatavilla. Tämän toteutukseen minulle tehdään omat nettisivut. Sieltä tulee löytymään henkilöesittely, materiaali-osio jonne tulee blogikirjoituksia ja vlogeja ja tärkeimpänä tietysti kaikki palautteet. Sitten kun aika on oikea, sivustolle tulee myös palvelut ja hinnastot-osiot, jolla pystyn myymään niin sanotusti itseäni. Sivusto toimikoot itseni kehittämisessä ja jatkuvassa oppimisessa. Samalla pyrin totta kai myös brändäämään ja tekemään itselleni nimeä. Aiemmin luokkalaisten kanssa keskustelimme henkilökohtaisista tavoitteista eli visiosta kahden vuoden kuluttua, niin menin sanomaan tavoittelevani 10 tuhatta seuraajaa Youtube-kanavalleni. Vielä niitä ei ole yhtään, mutta ainakin on tavoitetta tavoiteltavaksi, joten katsotaan sitten kahden vuoden päästä, kun olen tavoitteessani.

 

Tavoitteeseen pääsemiseksi minun täytyy tietysti tehdä kovasti töitä ja haastaa itseäni. Minun täytyy jatkaa hyvää myyntityötä, kerätä dataa, tuottaa materiaalia ja tietysti myydä ja kehittää itseäni. Olkoot ensimmäisen valmennukseni olleen luokkalaisilleni ja seuraavan sitten taas hieman isompi haaste urallani. Tämä oli ensimmäinen blogikirjoitukseni matkastani kohti tavoitettani ja jatkoa on varmasti tiedossa!

 

-Myyntimies Jani

Aihetunnisteet:
Kommentit
  • Tuomas Toivonen

    Hienoa, että oot luonut suunnan mitä kohti mennä. On myös hyvä, että panostat kehittymiseen ja keräät konkreettista dataa työstäsi! Jään odottelemaan ensimmäisiä videoita innolla suomen uudelta Sarasvuolta!

    3.11.2017
Kommentoi