Tampere
28 May, Tuesday
20° C

Proakatemian esseepankki

Manifestointi aka vetovoiman lakiKirjoittanut: Sahar Arzagani - tiimistä Revena.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Viimeisen vuoden aikana olen törmännyt tähän sanaan jo useamman kerran, manifestointi. Joskus olin siitä lukenut, mutta toisinaan olin unohtanut, mitä se edes on.

 

Vetovoiman laki

Manifestointi perustuu vetovoiman lakiin. Vetovoiman laki on yksi luonnonlaista siinä missä painovoiman lakikin. Tämän lain periaatteena on se, että samanlaisuus vetää puoleensa. Esimerkkinä, me kaikki olemme joskus uuteen ihmiseen tutustaessamme tunteneet heti olevamme aivan samalla aaltopituudella, niin että kemiat kohtaavat. Tämä tarkoittaa sitä, että teidän energiassanne on siis jotain samaa. Vetovoima pätee yhtälailla muihinkin asioihin kuin vain ihmissuhteisiin. Kaikki asiat tässä maailmassa koostuvat energiasta, ja sinun oma energiasi määrittää sen, mitä vedät puoleesi.

Meidän ihmisten energia koostuu pitkälti ajatuksistamme ja tunteistamme sekä näiden takana piilevistä uskomuksista. Tämän vuoksi ajatukset, tunteet sekä uskomukset heijastuvat myös siihen, minkälaista meidän elämämme on. Ajatusten voima perustuu vetovoiman lakiin, jonka yksi pääsanomista on ”ajatuksesi luovat todellisuutesi”. Kun sinulla on myönteisiä ajatuksia ja tunteita, suorastaan säteilet ympärillesi hyvää energiaa, mikä vetää puoleesi lisää myönteisiä asioita, henkilöitä ja kokemuksia.

Manifestoinnilla tarkoitetaan tätä vetovoiman lakiin perustuvaa prosessia, eli joko tietoisesti tai tiedostamattomasti vedät puoleesi asioita ajatustesi kuin myös tunteidesi avulla. Mikäli opit hyödyntämään manifestointia elämässäsi, mikä tahansa on mahdollista.Se auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi/unelmiasi, vahvistaa luottamustasi omaan tulevaisuuteen sekä ylipäätänsä lisää elämäiloa. Parasta manifestoinnissa on, että voit hyödyntää sitä kaikilla elämän-alueilla.

Manifesting step by step:

  1. Selvitä ja päätä, mitä todella haluat. Jos et itsekään tarkalleen tiedä, mitä haluat, on asian saavuttaminen huomattavasti vaikeampaa.
  2. Keskity ajatuksissasi, tunteissasi, toiminnassasi ja puheissasi siihen, mitä haluat. Näiden täytyy olla linjassa toiveitesi kanssa.
  3. Tee mitä voit haluamasi asian eteen.
  4. Usko, että voit saada tai saavuttaa sen, mitä haluat. Tunne kuin haluamasi asia olisi jo sinun.

Lähteet:

Manifestoinnin kolme tärkeintä periaatetta – Kultainen sulkahttps://kultainensulka.com › Uncategorized

Kommentoi