Tampere
26 May, Sunday
19° C

Proakatemian esseepankki

Managerin blogisarja. Osa 6.Kirjoittanut: Aaro Berg - tiimistä Hurma.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Tässä postauksessa tarkoitus hieman analysoida tuota eilen päättynyttä Valioliigan kierrosta Daily Fantasyn näkökulmasta sekä peesaamista vedonlyönnissä.

 

Daily Fantasy Sports

 

Valioliigan pelaaminen on aiheuttanut taas turhautumisen tunnetta. Koko homman mielekyyttä on tullut kyseenalaistettua. Viime postauksessa totesin, että todennäköisesti suurimmat oppirahat ovat nyt maksettu, mutta kuinka väärässä sitä voikaan olla. Eilen päättynyt kierros tuli taas pelattua komealla 0% palautuksella. Tämän hetkinen downswing on nyt parin tuhannen euron luokkaa ja ei siinä mitään, jos kyseessä olisi vain varianssi. Kyse on kuitenkin oppirahoista mitä nyt maksellaan. Olen tehnyt huonoja pelaajavalintoja ja epäonnistumiset ovat synnyttäneet epäonnistumisen pelkoa, joka johtaa entistä huonompiin valintoihin. Tarjolla olevat palkintorahat ja suuri pelaajamäärä houkuttelee kuitenkin edelleen harjoittelemaan tuota jalkapallon pelaamista.

 

Suurin haaste itselleni on ehdottomasti tuo kokoonpanojen julkistaminen vain tuntia ennen kierroksen alkua. Tässä vaiheessa paketti yleensä hajoaa jos/kun, kokoonpanoissa ei olekaan yhtään ne pelaajat, joita siellä on olettanut olevan. Lisäksi jalkapallossa hallittava kokonaisuus on suurempi, kuin jääkiekossa. Selvästi tämäkin tuottaa haasteita, että  kuinka tuota suurempaa kenttää hahmottaa päässään.

 

Ei se auta, kuin jatkaa harjoittelua ja luottaa, että kyllä sieltä se iso jytky vielä omallekin kohdalle osuu. Pelaamaan oppii pelaamalla.

 

Jos jotain positiivista haluaa löytää, niin jääkiekon hyvä tulos on toistaiseksi kustantanut tämän harjoittelun ja hieman on voittoakin kertynyt. Homma silti turhauttaa ja välillä puntaroi sen välillä, että olisiko fiksua sittenkin vain keskittyä peleihin, missä on jo nyt todella hyvä. Toistaiseksi haluan kuitenkin vielä pitää katseen pitkällä tähtäimellä ja luottaa, että kyllä se raha sieltä tulee korkojen kera takaisin ajan mittaan.

 

 

Vetojen peesaaminen

 

Haaveeni oli joskus oppia itse laskemaan peleihin kertomia, mutta ajanpuutteen vuoksi tämä on osoittautunut mahdottomaksi tehtäväksi. Niinpä vedonlyönnin sijoitusmielessä oli haudannut mielessään. Nyt olen kuitenkin lähtenyt perehtymään asiaan uudelleen, kun pelikassalla rupeaa olemaan sen verran kokoa, että maksullinen vihjepalvelu voisi tulla kyseeseen. Hetken etsittyäni törmäsinkin netissä todella laadukkaan tuntuiseen maksulliseen vihjepalveluun. Palvelulla on seuranta kunnossa ja muutenkin toiminnasta huokuu vahva ammattitaito sekä läpinäkyvyys. Huomasin kuitenkin nopeasti, että palvelulla on muitakin tilaajia. Alle minuutissa vihjeiden julkaisemisen jälkeen parhaiden kohteiden kertoimet laskevat yleensä runsaasti. Tähänkin on ratkaisu olemassa, jos ei heti saa vetojaan edullisesti sisään. Kertoimet korjautuvat yleensä ainakin lähelle vihjaushetken kerrointa, kun malttaa odottaa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.

 

Vetojen pessaaminen sijoitusmuotona sopii ainakin itselleni loistavasti. Suurin haaste on löytää luotettava palvelu sekä juuri tuo nopea kertoimien lasku. Pelikassan tulee myös olla riittävän suuri, jotta voitot riittävät kattamaan vihjeiden hinnan.

 

 

Tulen julkaisemaan postaukseni myöhemmin myös muualla verkossa.

 

 

Lähteet:

 

Viisi erilaista tapaa kohti voittavaa vedonlyöntiä. Ylikerroin.com. Viitattu 31.1.2019. http://www.ylikerroin.com/oppaat/vedonly%C3%B6nti/viisi-erilaista-tapaa-kohti-voittavaa-vedonly%C3%B6nti%C3%A4.

Kommentoi