Tampere
22 May, Wednesday
7° C

Proakatemian esseepankki

Kuinka tehdä 100 000 euroa?Kirjoittanut: Santtu Luoma - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Raha määrää. Se on kiistaton fakta. Miten sitä sitten saa? Kerron tässä tekstissä yhden pohjapiirustuksen miten se on kaikille mahdollista.

 

Pilkon vaiheet neljään eri osaan. Mikään näistä kohdista ei ole mahdollinen, jos olet laiska. Kaikki lähtee itsestä. Ole oma-aloitteinen.

 

Vaihe 1:

 

Päätä.

Ihan ensimmäiseksi sinun tulee päättää. Mieti ensin tavoitteesi millaiset ne ovat. Tässä kirjoituksessa käytetään tavoitetta tienata 100 000 euroa.

 

Vaihe 2:

 

Opiskele uusi asia.

Opiskele uusi taito. Tässä käytän esimerkkinä nettisivujen tekoa. Youtube ja Google on täynnä ilmaista informaatiota, jota tuhannet ihmiset jakavat. Kaikki on saatavilla sillä korvauksella, että käytät siihen aikaasi. Nettisivuja tarvitsevat lähes jokainen yritys/organisaatio/henkilö nykymaailmassa. Suomessa on vielä hyvä tilanne, että niistä ollaan valmiita maksamaan myös huomattava korvaus. Nettisivuja ei tietenkään opi tekemään päivässä tai viikossa, vaan se vie noin 3-6 kuukautta. Pystyt aloittaa tekemään niitä asiakkaille jo aikaisemmin, mutta erinomaiseen osaamiseen menee aikaa. Ole kärsivällinen.

 

Vaihe 3.

 

Markkinoi.

Perusta palvelullesi omat verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat. Ala markkinoimaan palveluasi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Lämpimiä liidejä verkkosivuista löytyy palvelusta nimeltä Nerot.fi. Nerot.fi on palvelu, jossa kuluttajat ja yrityksen etsivät tekijöitä verkkosivuilleen. Palvelulla on kuukausihinta, jolla näkee eritasoisia tarjouspyyntöjä. Ilmaiseksi pystyt myös napsimaan asiakkaita palvelusta. Nerot.fi ”premium” kuukausihinta on 50€/kk. Se on halpa hinta siitä, että tulet saamaan asiakkaita, jotka maksavat tuhansia euroa yksistä verkkosivuista.

 

Yksi kanava mitä kannattaa hyödyntää on omat läheiset ja ystävät. Tee halvalla hinnalla heille sivut jos jollain on tarve. Saat näistä referenssejä joilla voit vakuuttaa ”oikeita” asiakkaita. Älä hätiköi vaan kasva rauhassa ja strategisesti. Kärsivällisyys on avain menestykseen.

 

Vaihe: 4

 

Kerää.

Sivuista saat helposti hyvää rahaa. Realistinen summa mitä sivuista saat on 1 200 €. Tähän kylkeen voit myydä asiakkaalle myös ylläpitosopimuksen. Tästä saat helposti extra 30 € / kk. Realistinen määrä mitä yksin voit kuukaudessa tehdä sivuja on 10 kpl. 10 x 1 200 € = 12 000 € kuukaudessa. Plus saat ylläpitosopimukset myös päälle jotka tuottavat passiivisesti 300 € kuukaudessa. Pelkästään tällä kaavalla 100 000 euroa tienatessa kestäisi 8 kuukautta. Ainut mitä tämä kaava tarvitsee on oma-aloitteisuutta, työmoraalia, osaamista, läppärin ja puhelimen. Simple as that.

 

Kaikki on mahdollista jos oikeasti jaksaa yrittää ja uskoo.

Kommentoi