Tampere
26 May, Sunday
14° C

Proakatemian esseepankki

Kommenttiessee: Viimeinen vuosi akatemiallaKirjoittanut: Julius Hirvonen - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Viimeinen vuosi akatemialla

 

 

Oli mukavaa lukea asioita, mitä haluat vielä kokea ja saavuttaa ennen valmistumista. Kaikki mainitsemasi asiat ovat myös minulla edessä tämän vuoden puolella. 

 

Opinnäytetyö kuumottaa jo ovella. Itse aloitan opparin kirjoittamisen kesällä, mutta olen mielenkiinnosta kuunnellut, miten muilla tiimiläisillä opinnäytetyön tekeminen on lähtenyt käyntiin. Se on varmasti rankka kokemus ja vaatii aikamoista aivojumppaa. On hienoa kuulla, että tähtäät vitosen arvosanaan. Itselläni ei ole varsinaisia tavoitteita arvosanan puolesta. Tavoitteeni on saada opinnäytetyöstä mahdollisimman paljon hyötyä irti tulevaisuutta ajatellen ja toki saada se ajallaan valmiiksi syksyllä. Toimeksiantaja saisi olla kuukauden sisällä jo tiedossa.

 

Final Camp tulee olemaan minullekin yksi akatemian parhaista kokemuksista. Ainakin toivon niin ja odotan innolla kansainvälistä toimintaa Kipinän kanssa. Lähdin itse yhdeksi projektijohtajaksi Final Campia varten. Viimeisen kahden viikon aikana hommat ovat lähteneet mukavasti käyntiin ja pian saamme tietää, mikä on meidä toimeksiantaja ja minne päin Aasiaan olemme menossa. 

 

Kipinän dialogi ei ole aina ollut ruusuilla tanssimista, koska välillä ei tunnu saavan puheenvuoroa ja hiljaista hetkeä ei ole. Pajan dialogi niin sanotusti “kipinöi” kenties liikaa. Kehitystä on ollut paljon ja nykyään moni meistä on kehittynyt omassa dialogissaan. Olen itsekin kehittynyt omassa dialogissa, varsinkin jos vertaa dialogi taitojani kolmen vuoden takaa.

 

Kommentoi