Tampere
25 May, Saturday
22° C

Proakatemian esseepankki

Kommenttiessee Kipinän vertaisarviointeihinKirjoittanut: Krista Tikkanen - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Keväällä 2023 Kipinän vertaisarvioidut tuotokset Santeri Simosen esseepankissa.

 

Santeri Simonen

https://esseepankki.proakatemia.fi/proakatemian-legendaarisilla-myyntipaivilla-mukana-kolme-tamperelaista-palvelua-ja-tuotetta/

Mediatiedote, nerokas kulma yhden esseepisteen tuotokselle! Kiva että olit haastatellut toimeksiantajia tuotosta varten! Lähteeksi olisin kaivannut esimerkiksi linkkiä varsinaiseen julkaisuun sekä pientä analysointia siitä, millaista näkyvyyttä/vaikuttavuutta tiedotteella saavutettiin.

1ep tuotos vaatii vähintään yhden lähteen, joten paketoitko esseesi vielä sen osalta kuntoon?

Vertaisarvioitu Kipinän toimesta 04/2023

 

Santeri Simonen

https://esseepankki.proakatemia.fi/johtavia-ajatuksia/

Mielenkiintoista pohdintaa siitä, miten käytännön tekemistä tulisi sanoittaa johtaviksi ajatuksiksi ja sitä myöten pysähtyä pohtimaan termejä ja niiden merkitystä arkipäivän tekemiseen.

Pajat ovat oiva paikka näille keskusteluille, silti on paljon muitakin asioita, joista haluamme tiiminä oppia. Nyt viimeisenä vuotena alamme huomata ajan riittämättömyyden! Kuten jo tässä esseessäsi reflektoit, on Kipinä selvinnyt monista kriiseistä ja saanut niistä arvokkaita valmiuksia tulevaa työelämää varten.

Voisimme yhteisesti keskustella johtavista ajatuksista ja miten olemme niitä toteuttaneet tämän matkan aikana. Laitetaanko tämä syksyn paja-aiheeksi? Kiitos!

Tämä essee on vertaisarvioitu Kipinän toimesta 04/2023

 

Santeri Simonen

https://esseepankki.proakatemia.fi/time-traveler/

Tässä esseessä reflektoit järjestettyä tapahtumaa oman osaamisesi sekä vahvuuksiesi näkökulmasta. Monipuolisuutesi verkostoitujana ja tapahtumien järjestäjänä tulee hyvin esiin, osaat katsoa päivän antia monipuolisesti omaan substanssiisi peilaten. Kiinnostaisi kuulla aiotko ottaa event canvasin käyttöön omassa työssäsi tapahtuman järjestäjänä?

Ja lopuksi, oli jälleen hyvä herätys tuo keynote puhuja Vilma Mutkan nostama laini “Verkosto = suurin sosiaalinen pääoma.” Jota sinä ihmisenä vaalit tekemisessäsi päivittäin ja se myös näkyy kehityksessäsi verkostoitua ihmisten kanssa tilanteesta riippuen.

Käytäntöön vietävää, Kiitos!

Vetaisarvioitu Kipinän toimesta 04/2023

 

Santeri Simonen

https://esseepankki.proakatemia.fi/mita-tekee-ja-miten-vuorovaikutusta-tyovalineena-kayttaa-mentalisti-vieraana-mentalisti-taikuri-juontaja-johannes-malkamaki/

Kiitos kiinnostavasta podcast jaksosta Santeri ja Atso!
Kuuntelun taitoon tuli lisää kulmia. Mielenkiintoista oli keskustelussa käyty pohdinta vuorovaikutuksesta sekä siitä, miksi ihminen viihtyy jonkun tietyn ihmisen seurassa paremmin kuin jonkun toisen. Eli mitä pitää sisällään se, että ihminen on toiselle sosiaalisesti hyvä? Tämä vastasi ainakin itselleni kysymyksiin, joita olen pohtinut paljon arkielämään liittyvissä vuorovaikutustilanteissa. Tulen kiinnittämään asioihin huomiota vastaisuudessa ainakin omalta osaltani.

Kommentoi