Tampere
28 May, Tuesday
27° C

Proakatemian esseepankki

Kommenttiessee ideasta henkilöbrändiksi, visiosta ja strategiasta Kipinässä sekä ajanhallinnasta itsensä johtamisen työvälineenäKirjoittanut: Anni Pilvinen - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.
Kommenttiessee ideasta henkilöbrändiksi, visiosta ja strategiasta Kipinässä sekä ajanhallinnasta itsensä johtamisen työvälineenä
Ideasta henkilöbrändiksi
Kiitos paljon esseestä! Aihe oli itseäni kiinnostava, koska haaveilen myös omasta henkilöbrändistä. Oli hieno nähdä, että olet asettanut itsellesi selkeät tavoitteet ja olet motivoitunut viemään omaa brändäystä eteenpäin. Olet selkeästi tehnyt jo paljon pohjatyötä.
Se, että pohdit esseessäsi syvemmin, miksi haluat rakentaa henkilöbrändin, on äärimmäisen tärkeää. Kuten mainitsit, visio, missio ja arvot ovat keskeisiä. Ne antavat suunnan ja auttavat luomaan merkityksellisen brändin.
Mitä tulee henkilöbrändin rakentamiseen, olet oivaltanut tärkeitä näkökohtia, kuten aitouden, johdonmukaisuuden ja arvojen merkityksen. Rehellinen ja aito sisältö on avainasemassa, ja se rakentaa vahvaa yhteyttä yleisöön. Myös strategiasi on hienosti harkittu. Rajaus ja keskittyminen aluksi tietylle kohdeyleisölle antaa sinulle mahdollisuuden luoda vahvemman yhteyden ensimmäisten seuraajien kanssa ennen laajempaa laajentumista. Kurssin ja kirjallisuuden hyödyntäminen strategiasi vahvistamiseksi on älykäs liike.
Odotan innolla, miten projekti etenee sinulle! Toivottavasti voidaan joskus yhdessä keskustella ja viedä molempien haaveita askeleen eteenpäin!
Visio ja strategia Kipinässä
Kiitos Elina, että jaoit Kipinän strategian kehittämisen prosessin. Oli hienoa lukea oman tiimin prosessista toisen näkökulmasta.
Hienoa kun jaoit esseessä strategian kehittämisen työkalun. Oli myös hyvä, kun jaoit, miten Kipinä on käyttänyt soveltaen työkalua. Olet selkeästi tunnistanut, että strategia on välttämätön, jotta tiimi voi työskennellä yhteisen päämäärän eteen. Oli kiva, kun kerroit myös haasteista, mitä olemme käyneet läpi.
Olemme käyneet opettavaisen prosessin tärkeästä aiheesta. Miten mielestäsi suoriuduimme käytännössä toteuttamaan strategiaa? Kiitos Elina!<3
Ajanhallinta itsensäjohtamisen työvälineenä
Kiitos esseestä! Esseetä oli mukava lukea, koska se eteni hieman tarinallisesti. Essee oli hyvin rakennettu ja helppolukuinen. Ajanhallinnan ja itsensäjohtamisen yhteys on erittäin tärkeä. Olen täysin samaa mieltä siitä, että hyvä itsensäjohtaminen edellyttää vahvaa itsetuntemusta. Tiedostamalla omat vahvuutemme ja heikkoutemme voimme paremmin suunnitella aikamme ja asettaa realistisia tavoitteita.
Esitit esseessä todella hyviä pohtivia kysymyksiä hyvään itsensäjohtamiseen liittyyen. Lisäksi pisteet siitä, että olet ymmärtänyt, kuinka isot kokonaisuudet voidaan pilkkoa pienempiin helpommin hallittaviin tehtäviin ja välitavoitteisiin.
Viimeiset ajatukset epävarmuuden ja spontaaniuden hyväksymisestä ajanhallinnassa ovat erityisen tärkeitä. Elämässä tapahtuu odottamattomia asioita, ja joustavuus on avainasemassa. Armollisuus itselleen on tärkeää, kun pyrimme saavuttamaan tasapainon tehokkuuden ja joustavuuden välillä.
Kommentoi