Tampere
19 May, Sunday
14° C

Proakatemian esseepankki

KommenttejaKirjoittanut: Henna Koivula - tiimistä Promisia.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
-
-
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Halusin vielä itsekin kantaa korteni kekoon ja vihdoin ja viimein kommentoida muidenkin esseitä täällä esseepankissa. Harmillista, miten vähän sitä tehdäänkään.

 

 

Instagram henkilöbrändin tukena

Amanda Hiltunen

https://esseepankki.proakatemia.fi/instagram-henkilobrandin-tukena/

 

Mielenkiintoinen essee! Aihe ehdottomasti kiinnostaa ja olikin mukava lukea sinun ajatuksia aiheesta. On hienoa, että tuotat omille sosiaalisen median kanaville aktiivisesti sisältöä ja teet sitä tavoitteellisesti. Seuraan sinua Instagramissa ja ehdottomasti peukku ylös sisällöllesi. Essee on helppoa lukea ja aiheesta tietämättömillekin varmasti hyödyllinen. Paljon konkreettisia vinkkejä, joita muidenkin on helppo hyödyntää omassa sosiaalisen median käytössä.

 

 

 

Summausta

Joonatan Halonen

https://esseepankki.proakatemia.fi/summausta/ 

 

Olipa hauskaa lukea koko taipaleesi Proakatemialla. TIimiläisenäsi hyvät vanhat muistotkin nousevat pintaan. Mainitsit esseessä, että vanhempien opiskelijoiden kanssa työskentely lisäsi perspektiiviä, tämä varmasti aivan totta. Sitä ei edes tule ajatelleeksi normaalisti arjessa, kuinka tärkeää se onkaan hyödyntää vanhempia opiskelijoita. Hyvin olit myös kuvaillut itseäsi, kun kerroit, että rauhallisuus on hyvästä ja turha panikointi ei auta. Monet kerrat muistaa, kuinka olet rauhoittelemassa muita. Ja ehdottomasti olet valmis työelämään! Tsemppiä tulevaan.

 

 

 

Blogi: Mitä Proakatemia opetti?

Jesse Pihkanen

https://esseepankki.proakatemia.fi/blogi-mita-proakatemia-opetti/

Tykkäsin, miten olit esseessä jaotellut selkeästi ydinkohdat. Toi mukavaa selkeyttä lukemiseen. Olet varmasti oppinut ihan mielettömästi Proakatemialla ja täytyy kyllä mainita, miten ihailtavaa oli seurata Aglin menoa. Harmillista, että projektitiimin pienuus koitui kohtaloksi, mutta onneksi opettanut varmasti sitäkin enemmän. Mitä ihmisiin ja tiimiin tulee niin on kiva huomata, miten löysit tiimin merkityksen. Täytyy myös lisätä, että mitä oppinut tuntemaan, niin ehdottomasti olet tekijä. Senpä ansiosta monet kerrat Promisiassakin on saatu asioita aikaan.

Kommentoi