Tampere
25 May, Saturday
18° C

Proakatemian esseepankki

KommentointiaKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

http://esseepankki.proakatemia.fi/uudistuva-johtajuus/
Hyvää pohdintaa Antti! Pidin esseessä erityisesti siitä miten peilaat kirjasta syntyneitä kolahduksia käytäntöön. Kaverijohtamisessa on varmasti omat haasteensa. Kuinka olla vakuuttava ollessaan ”pehmeä kuin vesi”? Voiko kaverijohtaja jäädä alaistensa jalkoihin?

http://esseepankki.proakatemia.fi/mieli-ei-ole-ajatusten-varasto-getting-things-done-menetelma-ajanhallinnassa/
Vau, mitä kolahduksia. Tässä oli paljon hyödyllistä asiaa. Toimiva ajanhallinta on aihe, minkä kanssa olen arjessani taistellut aina – ei kuulu luontaisiin vahvuuksiini. Olen aiheeseen perehtynyt itsekin, mutta en ole törmännyt esseessäsi käsiteltäviin työkaluihin aiemmin. Oli silmiä avaavaa tajuta kuinka paljon käytän päivittäin mieltäni ajatusten varastoimiseen. Kiitos hyvästä esseestä, tästä menee paljon asiaa käytäntöön!

http://esseepankki.proakatemia.fi/blogi-asp-saastaminen/
Kiitos hyvästä blogiesseestä Joni! Olette valmennuksissanne tärkeiden asioiden äärellä. ASP-tili on erinomainen säästämisen muoto ja on hyvä, että nuoret saavat siitä selkokielistä tietoa teiltä. Tähän tekstiin on hienosti tiivistetty ASP-tilille ominaiset ja tärkeimmät ehdot. Onnistuit kauniisti pukemaan lakitekstin helposti ymmärrettävään kieliasuun. Hyvä J. Ramu!

http://esseepankki.proakatemia.fi/mina-johtajana/
Hyvää pohdintaa! Esseetä oli mielenkiintoista lukea koko matkan ajan ja kirjoitusasu on miellyttävän selkeä. Tekstistä näkee heti, että olet motivoitunut kehittämään itseäsi johtajana ja myös sen, millainen johtaja haluat olla. Kirjallisuus antaa meille paljon työkaluja, mutta taitaa loppuviimein palaute olla se mikä meitä ohjaa.

http://esseepankki.proakatemia.fi/kiltti-tytto-ei-paase-pomoksi-6/

Hei Johanna!
Esseesi osui silmiini etusivulta mielenkiintoisella aiheellaan. En ole itse lukenut kirjaa, mutta esseesi luettuani mielenkiinto heräsi. Olen miettinyt aihetta viime aikoina itsekin, on totta että me naiset joudumme osittain kamppailemaan miehiä enemmän saavuttaaksemme uskottavuutta. Olisi mukava kuulla jatkoa tälle esseelle, toimivatko kirjan opit tosielämässä ja miten?

 

Kommentoi