Tampere
27 May, Monday
14° C

Proakatemian esseepankki

KommentointiKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

”Hyvä ja ytimekäs teksti. Saa helposti luettua ja poimittua tarvittavat tiedot. Hienoa että olet päässyt työskentelemään näiden parissa isoissa yrityksissä.”

 

”Hyvä ja tärkeä aihe. Koen ainakin itse, että tästä on hyvä puhua ja vinkit tässä tekstissää pitivät hyvin paikkansa. Muutenkin kivasti saatu kaikki tärkeä hyvään pakettiin. Työkin on mukavampaa kun on kiva tiimi ja porukka kenen kanssa tulla juttuun ja tehdä.”

 

”Olen samaa mieltä siinä, että meillä on etuoikeus ilmaiseen koulutukseen ja että Englannin malli voisi olla toimiva ratkaisu, mikäli koulutuksesta halutaan maksullista. Nämä toki ovat sellaisia vaikeita aiheita, joista saisi asiaa pidemmäksikin esseeksi.”

 

”Tätä oli ilo lukea! Mahtavaa että saitte kesään monta isoa onnistumista, ihan uudella tuotteella. Toivottavasti jatkoa seuraa.”

 

”Hyvä ja tärkeä aihe. On hienoa, että sinua kiinnostaa nämä asiat ja olet selvästi saanut nähdä ja koka paljon sellaista, mistä kauhean moni ei välttämättä tiedä. Toivottavasti löydät oman tapasi auttaa ja tehdä tästä pallosta paremman paikan elää meille kaikille. Pala kerrallaan.”

 

 

 

 

Kommentoi