Tampere
27 May, Monday
22° C

Proakatemian esseepankki

KommentitKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kommentit

Pitstop Pirkkala syksy 2017

Välillä talvi yllättää ammattilaisen, että autoilijat. Hienoa lukea että olette uskaltaneet reagoida nopealla tahdilla, monesti jos reagointiaika on pitkä, on jo tippunut kelkasta. Säitä on vaikea ennustaa projektien kannalta, mutta kun kokemus karttuu on vaikeatkin tilanteet helpompi hoitaa. Tsemppiä ensi vuoteen!

Riskien hallinta: Case; ensi asunnon osto

Hyviä pointteja! Itse juuri ensiasuntoni ostaneena voin allekirjoittaa nämä kaikki. Haluan varsinkin painoittaa sitä, että etsintää ja vertailua kannattaa tehdä pitkään. Vaikka ei vielä ostoaikeita olisikaan, rohkeasti näytöille ja vertailemaan asuntoja. Sitten kun se oikea osuu kohdalle, ei tarvitse jäädä pohtimaan onko ostos hyvä.

Yrittäjäksi?

Hyviä pointteja! Itsekkin tämän asian kanssa painiskelleena, olen tullut samaan tulokseen antaa itselleni aikaa. Ideat tai innovaatiot eivät tule väkisin. Myöskään itsensä tunkeminen yrittäjä lokeroon väkisin, ei ole hyvä juttu. Ensin voi tehdä vaikka 10 vuotta palkkatöitä ja sitten siirtyä yrittäjäksi. Koskaan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Rahan merkitys

Itsekin olen mietiskellyt rahan arvoa. Monesti rahalle suodaan liikaa tunteita ja mielikuvia. Odotetaan palkankorotusta, koska silloin elämä olisi paljon parempaa. Rahaan ei pitäisi liittää mielestäni juurikaan tunteita. Mielestäni rahasta sen sijaan pitäisi puhua avoimemmin. Esimerkiksi naisten ja miesten palkkaeroja voitasiin saada tasattua, kun asiat olisivat esillä.

 

http://esseepankki.proakatemia.fi/irti-oravanpyorasta/#comment-29333

Mukava kirjoitus! Olen itse samoilla linjoilla. Viihdyn kaupungin sijaan rauhallisemmassa ympäristössä. Se etten kuule autojen ääniä ja ihmismassojen kohinaa työpäivän jälkeen, on minulle tärkeää. Irtaantuminen kohinasta tosin vaatii työtä, olenkin ottanut tavoitteekseni mennä käymään metsässä edes kerran viikossa. Puhelimen tai telkkarin tuijottaminen ei rentouta oikeasti.

Kommentoi