Tampere
25 May, Saturday
23° C

Proakatemian esseepankki

KommentitKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

“Hyvä kirjoitus! olet käsitellyt asiaa laajasti ja olen kanssasi samaa mieltä, että tahto on yrittäjälle kaikista tärkein voimavara. Tiedon ja taidoin pystyy aina ulkoistamaan, mutta tahto tulee löytyä itsestä.”

 

“Mieltäni lämmitti teidän onnistunut spirokesä todella paljon. Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisia askeleita otatte talven/kevään varrella spiron kasvattamiseksi. Olisi hienoa nähdä spirojäätelö joku päivä kauppojen hyllyillä!”

 

“Olette käsitelleet persoonallisuuksia todella laajasti ja saaneet hieman uuttakin tietoa esiin. Tämän kaltaisten testien tekeminen ja niiden tuloksien läpikäynti on aina mielenkiintoista puuhaa ja se auttaa ymmärtämään tiimikaveri aina paremmin. Tekemänne laajja taustatyö näkyy esseessä!”

 

“Akatemialla vision ja strategian suunnittelu on yleisesti aika pientä niin kuin tekstissä kerroitkin. Lyhyt aika varmasti vaikuttaa tähän, mutta varmasti myös se että tiimeissä on paljon erilaisia henkilöitä joilla paljon erilaisia tavoitteita. Tälle voi olla myös haastavaa keksiä hieno visiota.”

 

“Itsellekkin kirjojen lukeminen on myös tuottanut vaikeuksia, lähinnä sen takia etten ole enne akatemiaa lukenut kirjoja kuin pakosta. Aloittaessa kirjojen lukua kannattaa yleensä miettiä miksi luen kyseistä kirjaa ja mitä hyötyä voisin tästä saavuttaa? Tämä on ainakin omalla kohdalla kasvattanut motivaatiota kirjojen lukua kohtaan.

Kommentoi