Tampere
27 May, Monday
20° C

Proakatemian esseepankki

Hurmous EpsanjassaKirjoittanut: Markus Vehmas - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Hurmous Epsanjassa

 

Matkamme kohti aurinkorantoja on alkanut odotettua paremmin, koko katras tallella ja selvinnyt turvatarkastuksista. Tämä on historiallista jopa Hurmoksen mittapuulla. Tunnelmat ovat aika väsyneet. Voi johtua siitä, että meistä suurin osa on väsyneitä, koska olemme kirjoittaneet yöt esseitä ja päivät tahkoneet mammonaa. Vanha sanontakin sen sanoo: “Yöunet jäävät väliin ja rahaa tulee kahvista  ja aurinkopaneeleista, kun on ihan Hurmoksessa”.

 

Vitsit sikseen, olen hukannut tiimini. Istun väärän portin luona ikkunapaikalla kirjoittamassa esseitä ja katselemassa noita junan näkösiä vehkeitä, jotka sinkoavat taivaalle. En toki näe noita härveleitä, koska istun selkä ikkunaan päin. Hätä ei ole tämän näköinen. Tunnen tiimini. Moni meidän jäsen on haistelemassa tuoksuja ja tiettty porukka varmasti löytänyt itsensä tuopin luota. Salainen haaveeni on, että vedämme 4.5 tunnin dialogiringin taivaalla. Jos joku on varmaa, niin se, että olemme ainakin äänekkäin konkkaronkka tuolla pilvien välissä.

 

Itse retki Espanjassa on aika täynnä ohjelmaa. Oletan, että se muistuttaa summer academyä mikä pidettiin sveitsiläisille meidän akatemialla. Jos näissä kahdessa viikossa on mitään  samaa, tulee meillä olemaan huippu viikko! ISON arvon tuo mahdollisuus tiimiytyä ja karata akatemiakuplasta oikeeseen maailmaan. Olen nähnyt Rukalla sen, mihin tämä kööri pystyy, jos vaan niin haluaa. Tiedossa on tutustumista espanjalaisiin, korealaisiin ja varmasti myös rakkaan sisartiimimme Flyynan valmentajaan. Kalenterissa oli myös maininta jostain hackatlonin kaltaisesta tapahtumasta ja jalkapallo ottelusta. Näitä odotan todella innolla.

 

Matkalla tullaan varmasti törmäämään seuraaviin ilmiöihin:

  • Joku rakastuu palavasti (näitä tulee monta)
  • Joku pitää Hurmoksen soppaviittaa yllä
  • Joku oppii paljon espanjaa
  • Joku sairastuu(valitettavasti)
  • Jollain palaa täysin käpy meidän porukkaan(Todennäköisesti meidän porukasta ja ulkopuolisella)
  • Jossain kohtaa matkaa tulee yhteinen naurukohtaus, mitä kaikki ympärillä olevat häpeävät vielä seuraavan vuoden ja näkevät siitä painajaisia, joista heräävät huutoitkien keskellä yötä. Terapiakorvauksia emme maksa.
  • Jonkun laukku on niin täynnä, että jakaa tavaroitaan kolmelle kaverille(tämä saattoi tapahtua jo)
  • Joku hukkuu hetkellisesti Espanjaan

 

Meillähän Hurmoksessa ei ole mitään jokua, se on unohdettu melkein ehkä ainakin.

Joten, jos saan luvan, muokkaan nimiä perään tuohon yllä olevaan bingovihkoon.

 

Kommentoi