Tampere
25 Apr, Thursday
2° C

Proakatemian esseepankki

Hurmoksen suosittelutKirjoittanut: Eevi Piipponen - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 4 minuuttia.

LinkedIn suosittelut

 

Johdanto

Heinäkuun aikana kesätyöni perustui kokonaan LinkedInin käyttämiseen. Kävin läpi satoja ellen tuhansia profiileja ja näin paljon erilaisia versioita erilaisista profiileista. Vastaan tuli paljon hyviä esimerkkejä ja malleja mitä kannattaisi hyödyntää myös omassa LinkedIn profiilissani. Silmääni pistivät etenkin profiilit, joissa entiset työkaverit olivat kirjoittaneet kyseisistä henkilöistä suositteluja. Suosittelun saanti voi kuitenkin olla hieman haastavaa ja ajattelin kirjoittaa jokaisesta Hurmoslaisesta yhden palautteen, sillä tiemme varmasti jossain kohtaa erkanevat. Esseen pohjalla olen hyödyntänyt Henna Eklundin artikkelia Suositukset ja Linkedin mahdollisuudet.

Siiriltä löytyy vauhtia, hymyä sekä luovuutta. Hänen asenteensa sekä energiansa piristää koko työyhteisöä päivästä toiseen. Siiri on todella heittäytyvä persoona, sosiaalisesti lahjakas ja tehokas työssään. Hänen kanssaan on ilo työskennellä, sillä asiat menevät eteenpäin, mutta rento ote ja hyvä huumori pysyvät koko matkan mukana.

Julialta löytyy ongelmanratkaisukykyä, luovuutta sekä halua oppia uusia asioita. Aikatauluttaminen sekä organisointi ovat ehdottomasti hänen suurimpia vahvuuksiansa. Julian kanssa työskentely on erittäin mielekästä, sillä mikään asia ei jää selvittämättä sekä Julialla on tarkka ote siihen, että asiat tehdään oikein ja huolellisesti.

Ella on säteilevä, positiivinen sekä osaa haastaa tiimin jäseniään sopivissa mittasuhteissa oikeaan aikaan. Ellalla on arvostettavia mielipiteitä sekä loputonta intoa ja luovuutta työtään kohtaan. Ellaa ei pienet ongelmat hetkauta ja on ihailtavaa nähdä, kuinka hän tavoittelee unelmiaan.

Heta on aikatauluttamisen ja organisoimisen mestari. Heta tekee työnsä panostaen, ajallaan ja hyvin tarkasti. Luonteeltaan hän on rauhallinen, empaattinen, kiltti, ottaa muut huomioon tilanteessa kuin tilanteessa ja tsemppaa jokaista tiimin jäsentä eteenpäin. Tämä tuli erityisen hyvin esille hänen toimiessaan yrityksemme team leaderina. Ei voi, kun ihailla hänen tavoitteellisuuttansa ja sinnikkyyttä asioita kohtaan.

Ilona on päättäväinen, menestyvä ja kohtelias nuori nainen. Hänen kanssaan on ilo työskennellä, sillä hän on aina perillä asioista, tekee asioita hyvin oma-aloitteisesti ja voin luottaa aina siihen, että asiat hoituvat ajallaan. Työnlaatu on erinomaista. Luonteeltaan ilona on nauravainen, ajattelevainen, hyväsydäminen ja erittäin särmikäs ihminen.

Iines on napakka, tekevä ja reilu persoona. Hänen työnlaatunsa on erinomaista ja erittäin tehokasta. Iines pystyy ajattelemaan asioita erittäin laajasti, samalla muistaen kaikki pienetkin seikat. Hän on siis hyvä hahmottamaan kokonaiskuvan ja tulevaisuuden tavoitteet, mitä kohden mennä. Iines on erittäin tsemppaava ja järjestelmällinen, mikä näkyy erityisesti Business Leaderin asemassa, meidän yrityksessämme.

Laurilla on merkittävä kyky sietää epävarmuutta haastavinakin ajan kohtina. Hän on hyvin positiivinen, iloinen, huolehtivainen ja hyväsydäminen. Laurin stressi ei purkaannu muihin ja hänen stressinsä ei hidasta muiden työntekoa.

Markus on luonteeltaan hyvin luova, idearikas ja suorapuheinen. Hänen innokkuutensa tarttuu koko työyhteisöön. Markus loistaa ihmisten keskuudessa eikä pelkää luoda uusia kontakteja.

Ollin takataskusta löytyy ikäänsä nähden merkittävän paljon hyvää business vaistoa. Hänen kanssaan on ilo työskennellä, sillä työnteko on tehokasta, määrätietoista ja opettavaista. Olli on luonteeltaan empaattinen, auttavainen ja hän omaa mielettömän hyvän huumorin.

Juliukselta löytyy aitoa intohimoa ja innokkuutta business elämää kohtaan. Hän on valmis pistämään itsensä likoon ja sukeltaa täysin tuntemattomaan oman tiiminsä vuoksi. Tämä tuli todella hyvin esille, kun hän toimi yrityksemme Business Leaderina.

Otto on mitä hyväsydämisin, lojaalein ja kunnioittavin ihminen mitä tiedän. Hän on hyvin tsemppaava ja täsmällinen persoona. Oton työnteko on tehokasta, ripauksella rentoutta ja hyvää huumoria.

Alejandrolle itsensä kehittäminen on todella tärkeä arvo ja se näkyy. Alejandro on hyvin viisas, haastaa erinomaisesti, kehittää itseään ja samalla myös muita. Hän jakaa tietoaan sekä kokemuksiaan avoimesti, mikä on jo tähän mennessä kehittänyt työyhteisöämme eteenpäin. Alejandro ei pelkää konflikteja ja hallitsee rakentavan keskustelun taidot.

Roosa on kiltti, iloinen, säteilevä ja positiivinen persoona kuka omaa hyvän ongelmanratkaisukyvyn. Roosan rauhallinen olemus pudottaa usein yrityksemme jäsenet maanpinnalle ja oivaltaa tärkeitä pointteja keskusteluistamme. Hän kokoaa muiden ajatukset yhteen ja tekee hienoja päätelmiä muiden pohdinnasta. Tämä taito heijastuu myyntitilanteisiin ja etenkin myynnin clousaamiseen.

Jenna on sivistynyt, menestynyt, fiksu ja erittäin elegantti persoona. Hänen työskentelynsä on todella selkeää, innovatiivista, idearikasta ja Jennasta huokuu asiantuntevuus. Jenna ymmärtää hyvin kokonaiskuvan ja hänen työnsä tulos on tuottoisaa. Lempeä, reipas ja uskalias persoona, kuka on loistava yksilö työyhteisössä.

Iiris on luotettava, aito, rauhallinen ja säteilevä persoona. Iiris on hyvin, taiteellinen ja hyväsydäminen. Hänen kanssaan työskentely on tehokasta, idearikasta ja iiris on mukaansa tempaava persoona. Hän luo hymyn jokaisen huulille ja hän ottaa kaikkia ihmiset huomioon.

Jesse on tehokas, älykäs, todella auttavainen ja ymmärtäväinen henkilö. Jesse todellakin toteuttaa unelmansa ja menee täysiä kohti tavoitteitaan. Hän ei pelkää muiden mielipiteitä ja rohkaisee muitakin tavoittelemaan unelmiaan. Mielettömän positiivinen, iloinen ja spontaani persoona keneltä johtaminenkin onnistuu. Tämä näkyy mm. todella hyvin, sillä hän on yrityksemme taloustiimin vetäjänä.

Sami tsemppaa, tukee, puskee eteenpäin, on positiivinen ja nauravainen persoona. Samia ei pienet asiat hetkauta ja onkin yrityksemme kantava voima. Järjen ääni ja kokemus asiantuntija saapuu paikalle aina oikeaan ja antaakin parhaimmat neuvot vaikeissakin tilanteissa. Samilla on mieletön huumori, hän on luova ja innovatiivinen ihminen. Samilla vain taivas on rajana ja se todellakin näkyy.

Veetiltä löytyy huumoria, tavoitteita ja tehokkuutta. Veeti on heittäytyjä, lennokas ja mukaansa tempaava persoona. Veetin seurassa kenelläkään ei ole tylsää ja hän omaa hauskuuden lisäksi hyvät kommunikaatio taidot. Tämän takia Veeti on oiva myynti mies!

Vili on auttavainen, tehokas ja todella motivoitunut persoona. Motivoituneisuus näkyy mm., sillä että hän on aina mukana yrityksemme asioissa. Vili auttaa suunnitteluissa, järjestelyissä tai toteutuksessa, vaikka hän ei edes kokisi asiaa mielekkääksi. Vililtä löytyy paljon arvokasta tietoa, taitoa ja kokemusta. Hän on spontaani, energinen, huolellinen, kohtelias ja nokkela ihminen. Vilin kanssa on ilo työskennellä, sillä asiat etenevät tehokkaasti ja oikeaoppisesti.

Tilda on todella empaattinen, mieletön kuuntelija, tsemppaava, iloinen ja positiivinen persoona. On mahtavaa nähdä loiste Tildan silmissä, kun hän tekee itselleen mieluisaa asiaa sata lasissa. Tilda on luonteeltaan mukaansa tempaava, reilu ja rehti. Tildan rauhallinen olemus täydentää yritystämme merkittävästi. Hän tuo asiat rehellisesti ilmi eikä pelkää. Tilda on musiikillisesti lahjakas, taiteellinen ja luova.

 

Lähteet

Eklund, H. 2023. Suositukset ja Linkedin mahdollisuudet. Punakynä Paholainen 23.3.2023. Viitattu 15.9.2023. https://punakynapaholainen.fi/suositukset-ja-linkedin/

Kommentit
  • Ale

    Eevi on ehdottomasti sellainen kollega, jota voisi toivoa työympäristöönsä. Hän on erinomainen tiimipelaaja, joka tunnetaan hyvyydestään ja vastuullisuudestaan. Eevi ei jätä mitään puolitiehen, vaan hän hoitaa asiat aina tunnollisesti ja kunnolla. Hänen nuoruuden into ja energia ovat tarttuvia, ja ne piristävät koko tiimiä.
    Lisäksi Eevi on rehellinen ja lojaali työtoveri, joka tekee kaikkensa tiimin menestyksen eteen.

    15.9.2023
Kommentoi