Tampere
18 May, Saturday
24° C

Proakatemian esseepankki

Flyynan mökkipaja syksyllä 2023 Kirjoittanut: Ella Alaluusua - tiimistä Flyyna.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Olimme Flyynan kanssa mökkipajassa syksyn osalta nyt marraskuun loppupuolella Virroilla mökissä, jossa puitteet mökkipajalle olivat erittäin hyvät. Mökkipaja oli kokonaisuudessaan onnistunut ja lähensi meitä tiiminä.  

 

Aloitimme ensimmäisenä päivänä oppimissopimuksilla hieman eri tavoin kuin viimeksi. Kävimme nyt jokaisen osuuden läpi kysymys kerrallaan. Tällä kertaa kysymykset koskivat pitkälti oppimista ja sitä, mitä jokainen haluaisi saavuttaa ja missä olla tulevaisuudessa. Koin itse, että nämä jäivät jokseenkin kädenlämpöisiksi enkä saanut erityisemmin irti mitään kovin hyödyllistä. Kiva oli tottakai kuulla jokaisen oppimispolusta ja tulevaisuuden ajatuksista, suunnitelmista ja haaveista. 

 

Mökkipajan aikana kävimme myös pienen shoppailuretken Tuurin kyläkaupassa. Se oli mielestäni ihan hauskaa ja erilaista tekemistä, tuntui kuin olisimme olleet luokkaretkellä. Toki pidemmällekin voisimme tiiminä tähdätä.  

 

Eniten olen ylpeä siitä, että saavutimme mökkipajassa kauan to do – listalla olleen asian eli yhteiset tavoitteet osuuskunnallemme. Tavoitteet olivat akatemian mittakaavassa kunnianhimoisia, nyt vain täyttä höyryä niitä kohti. Pääsimme siis yhteisymmärrykseen ja jokainen allekirjoitti sitoutuvansa yhdessä sovittuun.  

 

Yhteinen tekeminen yhdistää, niin myös tällä kertaa. Parhaimmat osuudet olivat illat yhdessä, kun oli niin sanotusti vapaa-aikaa. Saunoimme, nautimme ulkoporeammeesta, juttelimme, pelailimme ja itse henkilökohtaisesti uskaltauduin tarkenemaan joka avantoon useaan otteeseen – kiitos Samille painostamisesta.  

 

Kokonaisuudessaan tämäkin mökkipaja lähensi meitä tiiminä ja jälkeenpäin on jo huomannut dynamiikan muuttuneen jonkin verran lempeämmiksi toisiamme kohtaan esimerkiksi pajoissa. Onneksi mökkipaja oli myös ennen 12h toimeksiantohaastettamme nimittäin luulen, että se on yksi syy siinä onnistumiseemme ja yhteen hiileen puhaltamiseen tiiminä. 

 

Kommentoi