Tampere
20 May, Monday
15° C

Proakatemian esseepankki

Finesports 2.3.2024 Oulu MotorolaKirjoittanut: Markus Vehmas - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Finesports 2.3.2024 Oulu
Pidimme entisten akatemialaisten perustaman finesportin porukan kanssa pelitapahtumaa Oulussa kauppakeskus Valkeassa. Lähdimmen Tampereelta kolmen hengen porukalla pakettiautolla. Autoon pakkasimme kaksi ajosimulaattoria, yhden virtuaalitodellisuus pelin vehkeet ja pari pleikkaria. Työnämme oli peluuttaa kauppakeskuksen asiakkaille kyseisiä pelejä klo 11-17 välisenä aikana. Keikka oli itselleni viides pelitapahtuma. Viime vuonna olin mukana Lappeenrannassa, Kotkassa, kouvolassa ja Tampereella Kalevassa. Finen tapahtumista on tullut jo sen verran kokemusta, että ajattelin tehdä motorolan Oulun keikasta.

Mikä meni hyvin
Tiimi jolla suoritettiin tapahtuma oli jälleen kerran hyvä. Kaksi perustajajäsentä ja Make.
Mitä muuta sitä voisi toivoa? Jokainen suoritti oman vastuualueensa mielestäni todella hyvin. Olimme nopeita kasaamaan ja purkamaan. Tunnelma pidettiin hyvänä läpi reissun, vaikka ajomatkat olivat pitkiä.

Mitä olisi voinut parantaa.
Hotellin olisi voinut varata ennen matkaa. Toki itselle se ei ollut ongelma, koska luotan kyseisen fiman toimitusjohtajan tekemiseen todella paljon enkä jaksa moisia ressata. Kuljetettavaa tavaraa oli paljon ja sen siirtelyyn voisi vielä löytää tehokkaampia tapoja. Simulaattorit ja lentolaatikot sen verran painavia, ettei niitä viittisi kauheasti nostella edestakas. Tapahtumassa olisi voinut olla musiikkia. Meillä on välillä ollut samaan aikaan prismoissa JBL edustaja, joka soittelee aiheeseen sopivia kipaleita. Tapahtuma-alue voisi kaivata jotain muitakin somisteita, kuin muovikukkia ja roll upin.

Mitä opin
Pyöritin ensimmäistä kertaa playstation 5 pistettä. Opin käyttämään siis pleikkaria paremmin. Usein meillä on mukana pelitietokone, niin olen ollut siinä vetämässä fortnite turnausta. Opin myös sen, että vaikka näillä keikoilla kokoonpanot vaihtelee, työn laatu on silti erinomaista ja tasaista. Muistin taas sen, kuinka paljon mukavampia ihmiset on toisilleen mitä pohjosemmaksi mennään.

Mitä vien käytäntöön?

Vien käytäntöön itseni tsemppaamisen jaksamisesta huolimatta. En jatkossa jätä esseitä niin viimetinkaan, ettei loppuviikosta kerkiä nukkumaan. Menen jatkossakin käymään Aksun pizza & kebab. Luotan jatkossakin siihen, että kaikki järjestyy ja että kaikella on tarkoituksensa. Näin tapahtumassa 2016 sattumalta samaan netti peliin eksynyttä pitkäaikaista pelikaveria toista kertaa. Vielä hullumpi sattuma oli törmätä Rukan Pipolätkän pää järjestäjään Juhaan kun peluutin junnuja.

Kommentoi