Tampere
19 May, Sunday
23° C

Proakatemian esseepankki

Aaronin sponssiblogiKirjoittanut: Aaron Siljander - tiimistä Evision.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Moikka kaikki!  

 oon Aaron Siljander, ensimmäisen vuoden opiskelija Proakatemialta vastaan Proakatemian 20v synttäreiden sponsorien hankinnasta. Oon ”harrastanu” yrittäjyyttä vuodesta 2011 saakka. Matkan varrella on tullut järkättyä tapahtumia ja rakenneltua skeittiparkkia. ”Harrastukseni” takia koen, että Proakatemia on just se mun paikka. Tapahtumaprojekteissa olen vastannut sponsorihankinnasta.  

 

Sponsorointi on mun mielestä todella tärkeää yritykselle ja heidän sponsoroitavilleen. Urheilijan tai tapahtuman tukeminen herättää useimmiten tunteita ja ihminenhän ostaa tunteiden perusteella. Sponsoroinnilla mahdollistetaan meidän tapauksessa todella hienot juhlat! Vastineeksi sponsorimme saavat laajaa näkyvyyttä ja kuka tietää, mahdollisia B2B kauppoja tulevaisuudessa, sillä paikalle tulee monia tiimiyrityksiä sekä alumniyrittäjiä. 20v synttäreille tulee paikalle noin 400 henkilöä ja tapahtuma tavoittaa noin 600 henkilön verkoston.  

Kauppalehden artikkelissa ”Saatko kaiken irti sponsoroinnista?”  PostNord kirjoittaa näin: ”Viisaasti tehty yhteistyö voi olla mediamainontaa kustannustehokkaampi tapa kasvattaa tunnettuutta ja vaikuttaa yrityksen mielikuvaan yleisön ja asiakkaiden silmissä. Oksanen kertoo, että myös vuorovaikutuksella on sponsoroinnissa tärkeä rooli; etenkin B2B-yritykset kaipaavat asiakaskohtaamisia ja uudenlaisia elämyksiä. 

 

Sponsorointi on nimenomaan molemminpuolista yhteistyötä. Me tapahtuman järjestäjinä mainostamme sponsoreitamme monella eri tavalla jo ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja vielä sen jälkeenkin. Sponsorimme puolestaan ovat mukana mahdollistamassa rakkaan Proakatemiamme uskomattoman hienot 20-vuotisjuhlat, sekä tätä kautta vielä tukevat tulevia yrittäjiä – ovat siis rakentamassa parempaa tulevaisuutta, sillä me olemme niitä, jotka luovat tulevaisuuden työpaikkoja ja voimme vaikuttaa oman yrityksemme osalta siihen, kuinka hommat hoidetaan. 

 

 

 

 

Lähde: https://studio.kauppalehti.fi/studiovieras/postnord-saatko-kaiken-irti-sponsoroinnista  

kirjoittanut PostNord (13.12.2016) 

Blogi julkaistu Proakatemia 20v juhlien somessa

Kommentoi