Tampere
15 Jun, Saturday
14° C

Proakatemian esseepankki

Unelmien FinalcampKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Loppu lähestyy ja sitä johtuen alkaa myös finalcampin suunnittelu. Itse en ollut suonut kuin vähän ajatusta tuohon firmamme viimeiseen koitokseen ja nyt kyseiseen hetkeen on alle vuosi. Viime vuoden loppupuolella tavoitepajassa asia nostettiin pöydälle ja kaikki olivat saman kysymyksen ääressä: mikä on meidän unelmien finalcamp?

Sen verran olin itse lyönyt lukkoon, että sen sijainti täyttyy olla Euroopan ulkopuolella ja kaukana Suomesta. Eurooppa on nähty, mutta sen ulkopuolella ei ole tullut käytyä ja kukapa nyt haluaisi viettää finalcampinsä Euroopassa? Eipä ainakaan meidän firma. Lentokone, kun nousee kentältä, niin suuntia on kolme: itä, länsi ja etelä. Itse päädyn idän suunnalle. En ole koskaan käynyt siellä ja pidän kyseisessä suunnassa olevia maita hyvin eksoottisina, jonne en muuten välttämättä menisi. Länteen ja etelään menisin muutenkin ja nyt haussa on suurta seikkailua.

Projektia olisi kanssa hyvä tehdä. Projekti olisi mielellään sellainen, jossa kaikki pystyvät käyttämään omia osaamisalueita parhaansa mukaan. Projekti voisi olla esimerkiksi markkinointiin tai innovointiin liittyvä. Projekti suoritettaisiin paikassa Y, jossa vietettäisiin ensimmäinen viikko. Seuraavaksi viikoksi mentäisiin paikkaan X, jossa päästäisiin kunnolla rentoutumaan ja juhlimaan.

Toinen viikko löhöillään paikassa X, josta vuokrataan tietysti joku nätti kämppä meren rannalta. Yhteistä ohjelmaa ei tarvitse olla ollenkaan, vaan kaikki voisivat tehdä, mitä lystää. Illalliset voitaisiin kuitenkin pitää yhteisinä, jotta pakka ei kokonaan hajoa. Tästä eteenpäin voivat halukkaat lähteä seikkailemaan muualle maailmalle seuraaviksi viikoiksi. Muut kohti Suomea.

Tuossa olisi minun unelmien finalcamp, näin yksinkertaisuudessaan. Tärkeintä on kuitenkin matka ja etenkin seura, jonka kanssa pääsee viimeistä kertaa näin mahtavalle reissulle. Reissusta tulee hieno ja ikimuistoinen, jota voi muistella aina akatemian synttäreillä. Minä, me, MASSIVE!

Kommentoi