Tampere
22 May, Wednesday
18° C

Proakatemian esseepankki

Toimitusehdot Heemidesign.comKirjoittanut: Matilda Tella - tiimistä Revena.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.
YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
Verkkokaupan tuotteita myy Heemi Design 3120562-3. Myymme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.
TILAAMINEN
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.heemidesign.com ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.
TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
MAKSUTAVAT
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Heemi Design verkkokaupan maksupalveluntarjoajana ja maksun välittäjänä toimii Paytrial Oy. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Heemi Design yleiset ehdot.
TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA SUOMEEN
Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko kirjeenä tai pakettina. Lähetysten toimittaja on Posti. Kirjelähetykset toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja pakettilähetykset tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin. Voit myös valita toimitustavaksi noudon työhuoneeltamme Tampereelta.
Kirjetoimitus 3,50 €
Pakettitoimitus 5,50 €
Nouto kaupalta (Finlaysoninkuja 21 A, 5. krs
33210 Tampere) 0 €
Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Huomioithan, että noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulut 10€.  Heemi Design ei ole vastuussa Postin kadottamista tuotteista.
TOIMITUSAIKA
Lähetämme kaikki tilaukset tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 7-14 vrk. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa. Mikäli toimituksella on kiire, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse heemidesign@gmail.com.
ONGELMATILANTEET
Jos tuote on viallinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteyttä sähköpostilla heemidesign@gmail.com niin sovimme asiasta tarkemmin. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.
Aihetunnisteet:
Kommentoi