Tampere
19 Jun, Wednesday
17° C

Proakatemian esseepankki

Tavoitteet ja toiveet, syksy 2023Kirjoittanut: Ella Kantola - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tavoitteet ja toiveet, syksy 2023 

 

Talouden taitaja, markkinoinnin mestari ja projektin päällikkö. Nämä mainiot tittelit haluan tulevaisuudessa omata. Tuskinpa vielä vuoden lopussa saan itseäni näillä kaikilla kutsua, mutta tarkoituksena on saada syksyn aikana moottorit kunnolla käyntiin ja huristella kovaa vauhtia kohti näitä tavoitteita.  

 

Talouden taitajaksi kehittyminen on itselleni suuri harppaus kohti tuntematonta. Sain kunnian hypätä meidän mahtavan taloustiimin kelkkaan tänä syksynä, oppimaan itseäni viisaammilta lisää talouden saloja. Kyseiseen salaisuuksien kammioon olenkin päässyt jo kurkkaamaan ja rehellisyyden nimissä myönnettäkööt, että oven takaa paljastui useampi taloushirviö, joita en olisi yksin valmis kohtaamaan. Onneksi ei tarvitsekaan. Tavoitteena onkin, että loppuvuodesta omaisin tietotaidon, jonka avulla voisin jopa kurkata ovesta yksin.  

Markkinoinnin mestari. Siinäpä vasta mainio titteli. Markkinointi on aina ollut itselleni kiinnostava aihe ja Proakatemian myötä, haave sen parissa työskentelemiseen on kasvanut. Asian tiimoilta lähdinkin pikimmiten haastamaan itseäni, ja otin markkinointivastuun ensimmäisestä projektistani. Lähdin suunnittelemaan SpeedUpAgilityn kanssa mahdollista yhteistyötä, johon ilokseni sain Motiven Iinan mukaan ja saimme luotua suunnitelman agilityn fysiikkapäiville huippu kouluttajien kanssa. Markkinoinnin voisi sanoa onnistuneen, sillä tapahtuma toteutuu muutaman päivän kuluttua. Onpa jännää, mun ensimmäinen oma projekti! Markkinoinnin parissa aion syksyllä vielä hypätä syvemmälle psykologisten strategioiden pariin. 

 

Projektin päällikön saappaisiin olen jo ehtinyt hypätä. Ne ovat vielä hiukan isot ja hassun tuntuiset, mutta ovat alkaneet muotoutua omaan jalkaan sopiviksi. Organisointi ja ongelmanratkaisu ovat aina kuuluneet vahvuuksiini ja mieluisiin työtehtäviin, joten uskon että tästä on saanut jo jonkinmoista pohjallista muovattua saappaaseen, ennen kun ne kykenen täyttämään itse.  

 

Sitten se tärkeä, tiimini Hurmos. Meillä jos jonkin moista tavoitteita, joista suurimpana saada useampi projekti rullaamaan ja hurmoksin pankkitili siihen kuntoon, että se saa pienen hymyn huulille. Syksy menee kovaa vauhtia eteenpäin ja lokakuukin lähenee, mutta kun tästä vielä saadaan loputkin pölyt pudisteltua moottorin päältä, niin eiköhän Hurmos kiihdytä kohti uusia oppeja sekä projekteja.  

 

Kommentoi