Tampere
22 May, Wednesday
21° C

Proakatemian esseepankki

Tavoitteet ja toiveet kevät 2024Kirjoittanut: Ella Kantola - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Kurkistetaan pikaisesti viime vuoden puolelle, joulukuuhun. Motivaatio hipoi pilviä, projektien kimpussa vietin tuhottoman paljon aikaa ja nautin suuresti akatemialla olostani. Pieni ahdistus rinnassa odotin joululoman saapumista, sillä tunnen itseni ja tiedostin suuren mahdollisuuden siihen, että loman aikana minusta tulee laiska ja aikaansaamaton. Kovasti uskottelin itselleni, että pidän loman minimissä ja pidän projektien pyörät pyörimässä.

No, nyt on tammikuu ja juuri mitään en ole saanut aikaiseksi. Joka päivä mietin, että nyt lähtee. Nyt saan sen palon ja motivaation takaisin ja alan tekemään rahaa. Ei nyt sitten vielä ole lähtenyt, mutta olkoot tämä vuoden ensimmäinen essee startti sille, että täältä tullaan.

Keväällä 2024 minulla tulee pyörimään näillä näkymin kolme pitkäkestoista projektia. Yksikään näistä ei ole vielä saanut tuulta siipiensä alle, mutta tämän takana on pelkästään saamattomuus sekä pieni ripaus pelkoa. Asioita on kuitenkin alkanut loksahdella paikoilleen ja projekteja ollaan saateltu siihen pisteeseen, että nyt ei voi kun alkaa toimimaan.

Fly by films:in suhteen tavoitteena on saada verkkosivut tammikuun aikana valmiuksiin, tehdä ensimmäinen projekti helmikuun aikana ja verkostoitua alan parissa. Uskon tämän projektin potentiaaliin ja aion pitää huolta, että tämä lähtee dronen lailla lentoon.

Ailo projects on ollut vähän pöytälaatikossa piilossa, mutta nyt on luotu uusi konsepti, johon me molemmat Hetan kanssa uskomme. Tämä vaatii meiltä itseltä lisää kouluttaumista tekoälyn parissa, mutta tässäkin ollaan jo hyvällä mallilla. Tavoitteena on saada Ailo pyörimään keväällä hurrikaanin lailla ja sen avulla pääsemme auttamaan yrityksiä tässä digitaalisoituneessa maailmassa.

Sitten meidän promootio projekti. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, tällä kakaralla ei yhtäkään. Jos tätä pientä epäkohtaa ei oteta huomioon, on meidän projekti sillä mallilla, että myyntiä pitäisi alkaa vain tykittämään. Tämä ei varmasti tule olemaan helppo nakki, sillä ala on äärimmäisen kilpailtu ja Tampereelta löytyy jo yksi jätti tekijä, joka toimii kaikkialla. Kevään tavoitteena on saada jalkaa oven väliin ja buukattua promoottori keikkoja, joilla työllistettäisiin minimissään kolme henkeä.

Meikämandoliinin vuoro. Tavoite tulevalle viikolle on ottaa itseä niskasta kiinni ja ravistella. Maanantaina paluu sorvin ääreen ja alan aikuisten oikeasti tekemään hommia. Keväälle tavoitteena on työllistää itseni Hurmoksen kautta niin että omat projektini kattaa kuukausikulut ja jäisi muutama killinki omaankin taskuun. Tavoitteeni on olla rohkeampi ja panostaa entistä enemmän verkostoitumiseen. Lähitulevaisuuden tavoitteeseen kuuluu verkkosivujen hallinta. Hyppäsin tuntemattomaan ja loin verkkosivut Fly by filmsille sekä Ailolle, eikä kumpaakaan ole saatu vielä käyttöön erilaisten teknisten ongelmien vuoksi. Tammikuun aikana aion selättää nämä ongelmat ja voin ylpeänä sanoa luoneeni verkkosivut. Ei ehkä saavutus kaikille, mutta tälle teknologia vihaajalle erittäin suuri sellainen.

Hurmoksen jäsenenä haluan olla näkyvämpi ja jatkaa samaan malliin, kun joulukuussa. Haluan olla apuna muille ja jakaa osaamistani parhaani mukaan. Markkinointitiimin jäsenenä haluan imeä uutta tietoa kuin pesusieni ja parantaa osaamistani sen parissa.

Erittäin hyvää kevättä kaikille!

Kommentoi