Tampere
19 May, Sunday
23° C

Proakatemian esseepankki

Tampere Businessbestival tapahtumaKirjoittanut: Eemeli Halme - tiimistä Flyyna.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tampere Businessfestival tapahtuma

 

Tampere Businessfestival oli ensimmäinen verkostoitumistapahtuma, jossa olin mukana. Flyyna osuuskunta oli mukana järjestämässä kyseistä tapahtumaa, joten pääsimme osallistumaan tapahtumaan henkilökuntana. Sain silti tapahtumasta paljon irti ja pääsin kokemaan tapahtumasta vähintään saman verran, kuin muutkin osallistujat. Tapahtuman myötä sain mahtavan mahdollisuuden verkostoitua moniin yrittäjiin.

 

Tapahtuma oli visuaalisesti todella hienosti toteutettu. Pidin Tavara-asemasta ja sen miljööstä tapahtumapaikkana paljon. Tavara-aseman puitteet ja tekniikka vastasivat tapahtuman tarpeita paremmin, kuin hyvin.  Myös tapahtuman introvideo, sekä kuvat ja logo olivat toteutettu mielestäni todella hyvin. Tapahtuman valaistus, sekä se, kuinka yhteistyökumppaneiden pisteet, sekä mainokset olivat aseteltu, oli hyvin suunniteltu ja toteutettu.

 

Tapahtuman esiintyjät olivat hyvät. Esiintyjien puheet sopivat hyvin tapahtuman teemoihin ja ne olivat hyvin mielenkiintoisia. Parhaiten mieleeni jäi Markus Myllymäen puhe. Esiintyjät osasivat ottaa yleisöä mukaan ja huomioon todella hyvin. Tapahtuman juontaja Sointu Borg sopi tapahtuman luonteeseen todella hyvin. Lavan edessä katsomossa oli tarpeeksi istumapaikkoja, jotta lähes kaikki halukkaat pääsivät istumaan.

 

Tapahtumassa oli myös hieman parannettavaa. Mielestäni esiintyjiä olisi voinut olla vähemmän ja esiintyjien välissä pidempiä taukoja. Tauoilla osallistujat olisivat päässeet verkostoitumaan ja tutustumaan toisiinsa. Tapahtumassa oli mielestäni liikaa hälyä, joka haittasi esiintyjien puheen kuuluvuutta. Hälyä olisi voinut vähentää ehkä pitämällä taukoja esiintyjien välissä.

 

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan mielestäni hyvin järjestetty ja visuaalisesti hienosti toteutettu. Esiintyjät olivat hyviä ja sopivat tapahtumaan hyvin. Tapahtumasta jäi hyvä fiilis ja muillakin osallistujilla vaikutti olevan kivaa. Voisin osallistua tapahtumaan uudestaan.

Kommentoi