Tampere
26 May, Sunday
23° C

Proakatemian esseepankki

Tampere Business Festival tapahtuma ja myyntiKirjoittanut: Jami Jokinen - tiimistä Flyyna.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tampere Business Festival tapahtuma ja myynti

 

Saimme meidän tiimiyrityksellemme Flyynalle jo perustamisvaiheessa huikean projektin. Tampere Business Festival tapahtuma tarvitsi meiltä apua ja tartuimme tilaisuuteen. Meidän työtehtävänämme oli nettisivujen ja somen päivittäminen sekä lippujen ja kumppanuuksien myynti. Sovimme myös, että tapahtumapäivänä olisimme kaikki paikalla auttamassa järjestelyissä ja tapahtuma-aikana apuna työtehtävissä.

 

Kun pääsin Proakatemialle tiesin, että haluan kehittää myyntiosaamistani täällä ja mikä olisikaan ollut parempi mahdollisuus kuin tämä. Kun lipunmyynti meidän osaltamme alkoi niin aluksi puhelimeen tarttuminen ja soittaminen jännitti, kun en ollut ennen sitä tehnyt. Mutta, kun sai muutaman soiton alle ja huomasi, että spiikit puhelimessa meni hyvin ja sain potentiaalisten asiakkaiden kanssa hyviä keskusteluja aikaan, niin homma alkoi helpottua ja se tuntui luontevalta. Muutamia satunnaisia lippuja sainkin tapahtumaan myytyä ja se tuntui mahtavalta. Vaikka motivaatio omalta ja tiimin osalta oli välillä alhainen niin myynnistä ja tapahtuman järjestämisestä jäi paljon oppeja käteen, joita tulen hyödyntämään tulevaisuudessa. Huomasin myös, että kehityin lyhyessä ajassa myynnissä ja puhelimessa käytävissä keskusteluista huomattavasti.

 

Kun tapahtumapäivä alkoi klo 8 olin innoissani ja pääsimme heti järjestämään ja kasaamaan muun muassa katsomoa, pöytiä ja mainoksia. Päivä oli pitkä, mutta antoisa. Tapahtuma oli järjestetty hyvin ja vieraat ja puhujat selvästi nauttivat olostaan. Tein hommia narikassa, kuvausseinällä ja meidän Flyynan omalla pisteellä, jossa pääsi keskusteleman ja verkostoitumaan vieraiden kanssa. Meillä on ensi vuonna taas mahdollisuus lähteä TBF:än järjestämiseen mukaan ja aion ehdottomasti lähteä siihen mukaan.

 

TBF oli kokonaisuutena ja projektina erittäin onnistunut, vaikka myös vastoinkäymisiä ja kiivaita keskusteluita käytiin paljon. Näin suuri projekti heti perustamisen alussa varmasti kasvatti ja yhdisti meitä paljon josta olen ylpeä.

 

-Jami Jokinen, Flyyna

Kommentoi