Tampere
23 May, Thursday
24° C

Proakatemian esseepankki

Taloustiimin mukaan! kommenttiesseeKirjoittanut: Jesse Vuori - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Jenni Rupponen: Taloustiimissä kokonaiskuva hahmottuu

Hei Jenni!
Todella hyvää tekstiä ja täyttä asiaa! Huomaan, että ajattelemme monesta asiasta hyvin samalla tavalla. Huomaat hienosti kehittämisen kohteet ja tuot hyviä ideoita esille. Kiinnitin erityisesti huomion mainintaasi vuosibudjetista, sillä tämän laatiminen on hyvin hankalaa, kun strategiaa ja tavoitteita ei ole vielä selkeästi konkretisoitu. Toki suuntaviivat alkavat olemaan jo valmiina, niin eiköhän siitäkin vielä valmis saada. Sinusta on ollut suuri apu taloustiimissä, sillä pystyt toimimaan hyvin oma-aloitteisesti. Sinulla toden totta on talousosaaminen erittäin hyvällä tasolla. On ollut helppo ja mukava työskennellä kanssasi. Kovasti tsemppiä tuleviin tehtäviin!

Inka Tikkanen: Tiimiyrityksen talous Proakatemialla 

Hei Inka!
Peilasit hienosti taloustiimissä työskentelyä omiin kokemuksiisi. Osaat myös tuoda asioita helposti ymmärrettävään muotoon. Tulevat muutokset tiimissämme “ressuista” ulos on tuomassa varmasti positiivisia muutoksia ja alamme hallitsemaan taloutta niin kuin muutkin yritykset. Budjetoinnin kohdalla nostit hyvän opin esille. On huomattavasti helpompaa suunnitella budjettia, kun on jonkinlaista dataa pohjalla ja tulevat kulut/investoinnit jo ennalta suunniteltu. Siinä voimme varmasti kehittyä niin tiimi, kuin yhteisötasolla. Sinusta löytyy paljon potentiaalia ottamaan entistä isompaa roolia taloustiimissä ja ehkä jossain kohtaa näemme sinut talouspäällikön roolissa, mikäli haluat tähän rooliin jossain vaiheessa astua.

Julius Honkanen: Mistä innostuin taloustiimissä 

Hei Julius!
On ollut hieno seurata kehittymistäsi ja upeaa kuulla, että olet löytänyt innostuksen tätä tärkeää aihealuetta kohtaan. Näytät hyvin esimerkkiä siitä, kuinka tekemällä oppii. Nostit tärkeänä asiana yrittäjän tuntihinnoittelun ja on mahtavaa, että aihe on herättänyt paljon puhetta ja mielenkiintoa. Tulemme varmasti kiinnittämään hinnoitteluun jatkossa enemmän huomiota. Se on totta, että etenkin yrityksille tehtävän työn kohdalla olemme monesti halvempaa työvoimaa, kuin uusien työntekijöiden palkkaaminen. Tuntihinta on tärkeää asettaa sellaiselle tasolle, että työstä jää jotain käteenkin ja ymmärtää tuottamansa arvo. Tsemppiä tulevaan pestiisi! Annamme sinulle täyden tuen, jotta voit suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla tulevassa roolissasi.

Kommentoi