Tampere
21 May, Tuesday
10° C

Proakatemian esseepankki

Täältä tullaan kesä 2022Kirjoittanut: Saara Leinonen - tiimistä Samoa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Viimeisiä viikkoja viedään tälle kevättä ja kesälle suunnitelmat sekä tavoitteet alkavat olla myös jo hallussa. Vihdoin saa pienen irtioton tavallisesta kouluarjesta. Nyt olen juuri kaivannut tätä. Kevät on ollut niin paljon täynnä kaikenlaista, etten meinaa itse edes pysyä perässä. Totta kai kesällä myös edistetään vähän projekteja, mutta esimerkiksi pajat ja tiimipalaverit sun muut jäävät tauolle. Kesästä tulee erittäin tapahtumarikas, mutta levollekin on myös järjestetty aikaa.

 

Tänä kesänä 2022 pääsen reissun päälle useampaan kertaan. Kotona pohjoisessa pääsee käymään helpommin, kun koulun kautta tulevat paja-ajat eivät ole rajoittamassa matkustamista. Aion käydä perheen, sukulaisten ja ystävien luona niin paljon kuin mahdollista.

 

Olen edelleen töissä Björn Borgilla, mikä tarkoittaa sitä, että olen myös töissä paljon kesän aikana. Tämä on minusta huippu juttu, sillä pidän kovasti työpaikastani ja työstäni. Mikä parempaa kuin tienata rahaa kesällä sellaisella työllä mistä aidosti pitää. Ylläpidän samalla myynti- ja sosiaalisia taitoja, jotta ne eivät pääse kesän aikana unohtumaan.

 

Festarikiertueet Soossin kanssa. Kesäksi on suunniteltu, että lähdettäisiin festareille kertomaan Soossi -juomapelistä ja pitämään myyntikojua paikanpäälle. Tämä on minulle toinen kerta, kun lähden projektia tekemään jollekin muulle paikkakunnalle kuin Tampereelle. Talvella olin Rukalla pipolätkä turnauksessa tuomarina, joten tällainen festareille promo keikka on minulle ihan uusi juttu!

 

Kesälle on myös töiden lisäksi luvassa hauskanpitoa. Kolmas reissu minkä teen onkin vähän pidempi reissu ja silloin lähdetäänkin Ruotsin puolelle. Nimittäin kesäkuun lopussa menen Harry Stylesin keikalle Tukholmaan! Myös heinäkuun lopussa on luvassa perinteinen Oulussa järjestettävä Qstock -festivaalit, joihin olen monena vuotena peräkkäin jo osallistunut.

 

Tietenkin kesälle on tavoitteena levätä ja vain nauttia elämästä. Kesän aikana ladataan akut täyteen, jotta kolmas vuosi Proakatemialla pääsee starttaamaan.

 

 

Tavoitteet tiivistettynä ranskalaisinviivoin:

  • Kotona perheen, sukulaisten ja ystävien luona paljon vierailuja
  • Töitä, töitä, töitä!
  • Projektin edistystä promotyylillä
  • Hauskanpito
  • Erittäin paljon lepoa ja elämästä nauttimista

 

 

Tervetuloa kesä, mä oon niin valamiina!

Kommentoi