Tampere
23 May, Thursday
23° C

Proakatemian esseepankki

Suosittelen sinulleKirjoittanut: Aleksi Kolunsarka - tiimistä Samoa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Johdanto:

Pidimme Santeri Simosen kanssa LinkedIn-alustaan ja verkostopääomaan keskittyvän kehkeytyvän dialogin keväällä 2023 Proakatemialla. Keskustelussa nousi erityisesti pinnalle suositteluiden aliarvostettu merkitys. Hiljattain keskustelua syntyi samasta aiheesta mahtavan tiimiyrittäjäkollega Niina Piiraisen, sekä erikseen vielä Arto Ala-Seppälän ja Santerin kanssa. Nyt kun meillä Proakatemia-matka alkaa piakkoin olemaan takanapäin, kehkeytyimme idean johtaa esimerkillä positiivista kulttuuria antamalla suosituksia tärkeille ihmisille LinkedIniin. Tämä on varsin konkreettinen tapa antaa kunniaa toisten työpanoksista erityisesti ottaen huomioon sen, että monen tiimijäsenen kanssa urapolut tulevat erkanemaan ainakin jossain määrin. Mielestäni parhaimpia kulttuurillisia tekoja on kehua ja puhua toisista hyvää heidän ”selän takana” tai tietämättään, synnyttäen näin mahdollisuuden pronoialle. Mikäs sen parempaa, kun tehdä tämä vielä näkyvästi!

Saanen kertoa hyvää seuraavista mestareista;

Santeri Simonen

Santeri on luova monialainen ammattilainen, jonka asenteista ja mielenmalleista kumpuaa yhteistyö ja asiakaslähtöisyys. Santerin on johtaja isolla J:llä, hän on yhteistyöprojekteissamme kääntäneet monet konfliktit ja mahdottomilta tuntuvat tilanteet voitoiksi asti. Santerin kanssa ei ole hetkeäkään tylsää työskennellä, jonka takaa hänen aito persoonansa ja positiivinen elämänasenne. Aina kun tarvitsen uusia näkökulmia ongelmiini, tiedän tasan tarkkaan Santerin ylilunastavan odotukseni joka ikinen kerta.

Juha Kankaanpää

Juhan kanssa asiaan kun asiaan löydetään aina ratkaisu, tai vähintään suunta edetä. Tämä on seurausta siitä, ettei hän valita asioista. Juhan ratkaisukeskeisyys, idearikkaus sekä epävarmuuden sietokyky on huipputasolla. Asiat tehdään Juhan kanssa aina viimesen päälle, eikä laadusta tai palvelusta tingitä. Hänellä on myös poikkeuksellinen tapa hahmottaa ympäristöä, minkä vuoksi olemme yhteisellä yrittäjyyspolulla välttäneet monia kompastuskiviä. Jokainen tarvitsee oman Juhan tiimiinsä.

Johannes Mäkinen

Johannes on aito visionääri, jolta ei ideat lopu. Hän on energiapakkaus, joka omalla asenteellaan tekee lähtemättömän positiivisen vaikutuksen ympäristöönsä. Johannes on aina valmis oppimaan uutta, ja hän on erinomainen antamaan sekä vastaanottamaan palautetta. Kaiken lisäksi hän on rautainen ammattilainen visuaalisessa suunnittelussa.

Johanna Rita

Olen tilannut Johannalta useasti tekstipalveluita. Johannan taito muuttaa tarina kiinnostavaksi ja helposti luettavaksi tekstiksi on mieletöntä. Kaiken lisäksi Johannan ihmisläheisyyden ja tunneälytaitojen kautta hänen kanssaan on helppoa ja hauskaa tehdä yhteistyötä!

Niina Piirainen

Niinalla on erinomainen taito oivaltaa valmennettavan tiiminsä kompentenssit täten muovaten omaa lähestymiskulmaansa paremmin kokonaisuutta palvelevaksi. Hänen inspiroivalla otteellaan saimme enemmän itsestämme irti ja saavutimme parempia myyntituloksia. Niina on luotettava valmentaja, josta huokuu halu kehittyä ja oppia uutta myös valmennettaviltaan.

Annaliina Jokinen

Annaliinan erinomaiset johtamiskyvyt ovat avainasemassa, kun hän rakentaa omalla esimerkillään huipputiimejä. Häneen voi luottaa kuin kallioon. Tulevaisuuden huippuosaaja, jolla on uskomaton kyky omaksua suuria kokonaisuuksia hyvin nopeassa ajassa. Hänen toimeenpanokykynsä ja yhteistyötaitonsa ovat olleet tärkeä osa meidän yhteisissä onnistumisissamme.

Kari-Mikko Karjalainen

Kari on mestari ikuistamaan tarinat, hetket ja tapahtumat videoihin ja kuviin. Hänen brändiajattelunsa ja -osaamisen kautta olen saanut merkittävää hyötyä yritykseni sisällöntuotannossa. Kaiken lisäksi hän on mieletön persoona sekä optimisti, joka näkee mahdollisuuksia haastavinakin hetkinä. Ideat ei tältä kaverilta lopu kesken!

Milja Salo

Johdimme Miljan kanssa tiimiyritystämme Proakatemialla vuoden ajan. Teimme kaksinkertaisen kasvun liikevaihdossa tuona aikana, josta suuresti saa kiittää Miljan johtajuutta. Milja on aina valmis löytämään uusia vaihtoehtoja erilaisiin haasteisiin, sekä hänen yhteistyötaitonsa ovat huippuluokkaa. Idearikas tiimin positiivari, joka rakastaa ideoida yhdessä!

Petra Kokko

Petran tiimijohtamisessa yhdistyy modernin johtajan supervoimat; sydämellinen ote, yhteistyö sekä uteliaisuus. Luotettava tiimipelaaja, joka loistaa vuorovaikutuksessa. Petran sanaan voi todella luottaa ja toivon meidän tekevän tulevaisuudessa lisää yhteistyötä.

Kehityn ja kehitän, innostun ja innostan! 25-vuotias tiimiyrittäjä Proakatemialta, joka uskoo paremman ajattelun, yhteistyökykyjen sekä johtajuuden olevan yrityksen menestyksen tärkeimmät mahdollistajat. Lupa verkostoitua!

Kommentoi