Tampere
18 May, Saturday
24° C

Proakatemian esseepankki

Reflektointi “Tonnihaaste” videosarjastaKirjoittanut: Kirill Sultanshin - tiimistä Hurma.

Esseen tyyppi: Yksilöessee / 2 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Viime aikoina olen huomannut, että rahan tienaamisesta on tehty tabu. Rahasta ei kauheasti puhuta ja luullaan, että hyvä tienaaminen kuuluu vain tiettyihin ihmisiin.

En enää kestänyt sitä valhetietoa ja ajattelin todistaa omalla esimerkillä, että rahojen ansaitseminen voi olla hauska ja helppo puuha, johon pystyy ihan kuka vaan iästä sekä osaamisesta riippumatta. aloitin haasteen yhdestä eurosta, jolla halusin tienata tuhat euroa. Olen käyttänyt erilaisia ansaitamalleja kuten pullojen keräily, vaihtokauppa, myyminen, palveluiden tuottaminen, omien osaamisien hyödyntäminen ja monia muita tapoja. Videossa oli vaikeinta keksiä jokaiselle uudelle videolle uudet ansaitamallit, joita ei saanut toistaa edellisestä.

Haasteen suorittamiseen meni kokonaisuudessa 2 kuukautta ja yli 100 työtuntia, joihin kuuluu tietenkin editointi ja videoiden julkaisu. Kommenttien perusteella ihmiset osoittivat kiinnostusta videosarjaa kohtaan ja haastetta on katsottu kokonaisuudessaan yli 500 000 kertaa. Jotkut katsojista ovat saaneet inspiraatota ja lähtivät toteuttamaan omaa “tonnihaastetta” omin voimin. Alla olevista linkeistä pääset katsomaan koko videosarjaa, jonka kokonaispituus on melken puolitoista tuntia. Toivottavasti tykkäät siitä!

TEEN 1 EUROLLA ➡ 1000 EUROA ? OSA 1 https://youtu.be/CcLTQhPgZAA
TEEN 1 EUROLLA ➡ 1000 EUROA ? OSA 2 https://youtu.be/gvZXdg4b4hk
TEEN 1 EUROLLA ➡ 1000 EUROA ? OSA 3 https://youtu.be/mXx6I059ALk
TEEN 1 EUROLLA ➡ 1000 EUROA ? OSA 4 https://youtu.be/9TyGl0vJj1s
TEEN 1 EUROLLA ➡ 1000 EUROA ? OSA 5 https://youtu.be/eVzGssCjQhI
TEEN 1 EUROLLA ➡ 1000 EUROA ? OSA 6 https://youtu.be/3-JohBmP7

Kommentoi